Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

Αποθρασύνθηκαν οι Τούρκοι


Ο Ντερβίς Έρογλου σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψη Τούρκων εμπόρων στα κατεχόμενα δήλωσε ότι, οι πρόγονοι του που ζουν στην Κύπρο ήρθαν το 1800.


Η δήλωση αυτή του κατοχικού ηγέτη καταρρίπτει πλήρως τον μύθο περί τούρκο «κυπριακής» κοινότητας. Αποκαλύπτει την αλήθεια, ότι δηλαδή οι Τούρκοι ήρθαν στην Κύπρο ως κατακτητές και με το πέρασμα των χρόνων, λόγω της επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας κατάφερε να καταλάβει την μισή περίπου Ελληνική Νήσο Κύπρο.

Επίσης, ο Ντερβίς Έρογλου δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η κατοχική δύναμη νιώθει ασφάλεια, λόγω της εγγύησης που της παρέχει η Τουρκία.
Αυτές τις δηλώσεις θα πρέπει να τις χρησιμοποιήσει η Κυπριακή Κυβέρνηση, για να αποδείξει σε διεθνή επίπεδο τον βίαιο τρόπο με τον οποίο οι Τούρκοι ήρθαν στην Κύπρο και παραμένουν ακόμη και σήμερα, παραβιάζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα των νόμιμων κατοίκων του νησιού.

Παράλειψη θα ήταν, να μην αναφερθούμε και στους κάθε λογής προοδευτικούς και φιλελεύθερους που με τόση ευκολία και θράσος χιλίων πιθήκων αναφέρονται στους κατακτητές ως αδέλφια τους.

Η Κύπρος θα ξαναβρεί την αξιοπρέπεια της και θα ασκήσει σοβαρή πολιτική μόνο δια μέσω ενός Εθνικού Κράτους, το οποίο θα μπορεί να εκμεταλλεύεται τέτοιου είδους ατοπήματα από κατοχικής πλευράς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις