Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Μαζικές ιθαγένειες σε Τούρκους στο ψευδοκράτος


Άλλη μία πρόκληση Τουρκίας και ψευδοκράτους βγαίνει στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα δίδονται συστηματικά μαζικές ιθαγένειες του ψευδοκράτους σε Τούρκους. Φαίνεται ξεκάθαρα πως η Τουρκία προετοιμάζει το έδαφος για επερχόμενη λύση.
Θέλει όσο περισσότεροι έποικοι να παραμείνουν στην "ανεξάρτητη" και "επανενωμένη" Κύπρο που ετοιμάζουν.


Μάλιστα μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να δοθούν 10.000 ιθαγένειες. Οι ενέργειες αυτές θα μετατρέψουν εν καιρώ την de facto προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία.

Αυτό βεβαίως δεν είναι τυχαίο, αφού οι κινήσεις αυτές εντείνονται τώρα που κυπριακή οικονομία καταρρέει. Δεν θα αργήσει ο καιρός που θα μας ρίξουν ένα σχέδιο, χειρότερο και από το κατάπτυστο Σχέδιο Ανάν και θα να μας αναγκάσουν να το δεχθούμε, ώστε να μας σώσουν οικονομικά.

Βεβαίως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απορρίπτει οποιαδήποτε προσπάθεια σύνδεσης της οικονομίας με το εθνικό μας πρόβλημα. Προειδοποιούμε μάλιστα πως όποιος αποπειραθεί να τα συνδέσει θα βρει απέναντί του την δυναμική αντίδραση των Εθνικιστών.

Καμία λύση δεν μπορεί να υπάρξει όταν έποικοι ντυμένοι στον μανδύα των Τουρκο"κυπρίων" παραμένουν στο νησί. Ο εποικισμός αποτελεί έγκλημα πολέμου και το ΥΠΕΞ θα πρέπει άμεσα να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις. Η δίωξη της Τουρκίας για τα εγκλήματα πολέμου στην Κύπρο έπρεπε να αποτελεί σταθερός προσανατολισμός της εξωτερικής μας πολιτικής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις