Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

Διαδηλώσεις στη Σερβία: "Το Κόσοβο είναι Σερβία"


Διαδηλώσεις κατά της συμφωνίας Σερβίας - Κοσόβου για την εξομάλυνση σχέσεων οργάνωσαν Σέρβοι εθνικιστές και πατριώτες. Θεωρούν ότι η συμφωνία αυτή τους θέτει υπό την προστασία της Πρίστινας.
Η εκδήλωση δεν είναι κομματική, αλλά εθνική με τους διαδηλωτές να κρατούν σέρβικες σημαίες και πανό με κεντρικό σύνθημα "Θα απελευθερώσουμε το Κόσοβο".
Εμείς, ως Έλληνες Εθνικιστές δεν μπορούμε παρά να ταχθούμε στο πλευρό των Σέρβων αδερφών μας. Ότι έκανε ο Τίτο στο Κόσοβο, έτσι ακριβώς προσπαθούν και οι παγκόσμιοι εξουσιαστές ρίχνοντας σε Κύπρο και Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες με απώτερο στόχο να αφελληνίσουν τις δύο ελληνικές πατρίδες. 

Η Κύπρος δεν είναι με τους ψευδοσύμμαχους μας της Ευρώπης και της Ανατολής και τους υπερατλαντικούς προστάτες του ΝΑΤΟ. Η θέση μας είναι στο πλευρό της Σερβίας και της Ρωσίας. Ειδικότερα με την Σερβία η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει κοινά σύνορα.

Ενωμένοι λοιπόν Έλληνες και Σέρβοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους κοινούς εχθρούς που μας πολεμάνε. Σερβία -  Μακεδονία - Θράκη - Αιγαίο - Κύπρος αποτελούν στην ουσία ένα ενιαίο μέτωπο απέναντι στο τουρκικό τόξο και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό που τον στηρίζει.

Θέλουμε μία Ευρώπη μακριά από παγκόσμιους προστάτες. Αμερική και Τουρκία δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έτσι λοιπόν δεν έχουν κανένα λόγο στα ευρωπαϊκά θέματα. Θέλουμε μία Ευρώπη αλληλεγγύης μεταξύ των λαών. Αυτή την Ενωμένη Ευρώπη ονειρευόμαστε και για αυτήν θα αγωνιστούμε μαζί με τα υπόλοιπα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις