Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

Μαχαιρώθηκε Κούρδος από Βούλγαρο στη Λεμεσό

 Βούλγαρος μαχαίρωσε ένα Κούρδο "πολιτικό πρόσφυγα" στη Λεμεσό μετά από λογομαχία. To συμβάν εξελίχθη έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Λεμεσό.

Ο 33 χρόνος Κούρδος αιτητής πολιτικού ασύλου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ ο Βούλγαρος δράστης παραμένει άφαντος.


Μέσα σε λίγους μόνο μήνες, είναι το πολλοστό περιστατικό βίας μεταξύ αλλοδαπών που καταγράφεται. Παρ΄όλα αυτά, δέν είδαμε κανένα κόμμα η μη κυβερνητική οργάνωση να καταδικάζει τα περιστατικά αυτά, και να κρούει τον κώδονα του κινδύνου.

Σε περίπτωση όμως που ο θύτης ήταν Έλληνας της Κύπρου, τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και οι διάφοροι φιλελεύθεροι και προοδευτικούληδες θα έσκιζαν τα ιμάτια τους για την ρατσιστική βία.  

Πέραν αυτού, να επισημάνουμε και το γεγονός ότι η έλευση όλων αυτών των αλλοδαπών είτε κάτω από την ομπρέλα του πολιτικού πρόσφυγα είτε με τον τίτλο του Ευρωπαίου έχουν μετατρέψει την πατρίδα μας σε κέντρο επίλυσης διαφορών μεταξύ τους.

Οι αρχές πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ΄όψιν τα αυξανόμενα κρούσματα βίας και να δράσουν στην λογική της πρόληψης. Επίσης, θα πρέπει να ασκηθεί Εθνική μεταναστευτική πολιτική η οποία θα αφήνει τις αρμόδιες αρχές να προχωρούν στην άμεση απέλαση των ξένων εγκληματικών στοιχείων, που έχουν κατακλυσει την πατρίδα μας.Δημοφιλείς αναρτήσεις