Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Ανοικτή εκδήλωση διανομής τροφίμων στην Λευκωσία (πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση διανομής τροφίμων στην επαρχία Λευκωσίας. Δυστυχώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια για άλλη μια φορά, αποδεικνύοντας την μεγάλη οικονομική κρίση την οποία διέρχεται η πατρίδα μας.
Οι άποροι συμπατριώτες μας έλαβαν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό. Αξιοσημείωτο είναι η παντελής απουσία των ΜΜΕ από την εκδήλωση ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι πολλοί περαστικοί σταμάτησαν και έδωσαν τα εύσημα στους συναγωνιστές για το κοινωνικό έργο που επιτελούν.


Προετοιμασία

Φυσικά για να μπορέσει να έρθει εις πέρας το δύσκολο αυτό έργο, τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εργάστηκαν σκληρά και νυχθημερόν, ενώ δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τους συμπατριώτες μας προμηθευτές όλων αυτών των προϊόντων, που χωρίς την απλόχερη συνδρομή τους σε τρόφιμα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης το έργο μας θα ήταν πολύ πιο δύσκολο. Η αλληλεγγύη μεταξύ των συμπατριωτών μας που σφυρηλατεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι το μεγαλύτερο μας όπλο.

Διανομή                          

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 10:00, ο κόσμος, όμως, άρχισε να σχηματίζει ουρά από τις 9:00, έτσι και η εκδήλωση άρχισε μισή ώρα νωρίτερα, όταν όλα ήταν έτοιμα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τον χώρο πέρασαν για βοήθεια γύρω στις 200 οικογένειες. Πρόσωπα όλων των ηλικιών.  Πρόσωπα όλων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Ηλικιωμένοι, οικογενειάρχες, πολύτεκνοι, ανάπηροι, νεαρά ζευγάρια. Όλοι έλαβαν βοήθεια ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης, το μόνο κριτήριο ήταν να είσαι Έλληνας.
Οι οικογένειες προμηθεύτηκαν μεγάλες ποσότητες λαχανικών, τροφίμων μακράς διαρκείας και άλλα φαγώσιμα, όπως επίσης και ρούχα, ενώ για τους μικρούς μας φίλους υπήρχε και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

Η εκδήλωση

Ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος με κολακευτικά λόγια προς το κίνημά μας  ενώ η ευγνωμοσύνη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων. Κυρίως όμως, πληρωμή για όλους τους Εθνικιστές, ήταν το χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών παιδιών που σήμερα χωρίς να ευθύνονται πληρώνουν και αυτά με την σειρά τους βαρύ το τίμημα από την αδεξιότητα κάποιων άλλων που όρισαν την τύχη τους, πολύ πριν καν ενηλικιωθούν.  
«Είσαστε το μόνο κόμμα που μας νοιάστηκε και μετά τις εκλογές» λέει ένας εκ των  εκατοντάδων απόρων που παρευρέθηκε στην εκδήλωση μας. Είμαστε το κίνημα του λαού απάντησαν οι συναγωνιστές. Είμαστε αυτοί που θα είμαστε στο πλευρό σας χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με πολλές πράξεις και πολύ όρεξη για αγώνα. Για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, για το λαό, την πατρίδα μας και τις αγέννητες ψυχές που έρχονται.

Η όλη εκδήλωση έλαβε τέλος στις 13:00 το μεσημέρι. Ενημερώνουμε δε, ότι ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν από το κίνημά μας στο εγγύς μέλλον.

Δημοφιλείς αναρτήσεις