Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

Τουρκο"κύπριος" πίσω από τις πυρκαγιές στη Λευκωσία;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας της εφημερίδας "Αλήθεια" κάτοικοι της Παλιάς Λευκωσίας είδαν Τουρκο"κύπριο" να ρίχνει κροτίδα στο χώρο όπου ξέσπασε η φωτιά και τη στιγμή αυτή απειλεί κατοικημένες περιοχές.


Οι πυρκαγιές πάντως σε καμία περίπτωση δεν ξεκίνησαν μόνες τους. Εμάς δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση η ενέργεια αυτή. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπούν πυρκαγιές στη γραμμή αντιπαράταξης από ύποπτες αιτίες. Υπενθυμίζουμε το Δελτίο Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πριν κάποιους μήνες όπου ξεσκεπάζονται οι υπαίτιοι πυρκαγιών που ξέσπασαν κατά καιρούς σε Κύπρο και Ελλάδα.

Εάν βεβαίως τα οδοφράγματα ήταν κλειστά και η γραμμή αντιπαράταξης απροσπέλαστη για τον κάθε εισβολέα θα είχαμε αποφύγει τα φαινόμενα αυτά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν περιμένουμε αντίδραση από το ανθελληνικό κράτος του νησιού. Δεν περιμένουμε καμία τιμωρία στους ενόχους εάν αυτοί, μέσα στην ανικανότητα που μας κατακλύζει, βρεθούν. Μόνη λύση ένα Εθνικό κράτος. Μία Εθνική κυβέρνηση που θα "κλείσει" τα σύνορα και την γραμμή αντιπαράταξης για κάθε παράνομο εισβολέα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις