Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Επαναφέρουν το σχέδιο Ανάν


"Η επανένωση της Κύπρου είναι η καλύτερη λύση αυτή την στιγμή για το νησί, τόσο οικονομικά, όσο και κοινωνικά". Αυτό δήλωσε ο Όλι Ρέν αντιπρόεδρος της Κομισιόν και Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων.


Ο κ. Ρέν μίλησε για επαναφορά του σχεδίου Ανάν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Συγκεκριμένα απευθυνόμενος στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είπε χαρακτηριστικά :“Θέλω να ολοκληρώσω με ένα προσωπικό σχόλιο. Εργάστηκα επί πέντε χρόνια ως επίτροπος Διεύρυνσης για να διευκολύνω την επανένωση της Κύπρου. Λυπάμαι που ακόμη δεν έχει επιτευχθεί αποφασιστική πρόοδος. Σήμερα, αξίζει να αναφερθεί ότι η επανένωση του νησιού θα έδινε μεγάλη ώθηση στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Κύπρου. Τώρα είναι πράγματι η ώρα να νεκραναστηθεί η διαδικασία προς την ενοποίηση”

Δυστυχώς οι "φίλοι" της Κύπρου έχουν βαλθεί να την καταστρέψουν και σε Εθνικό επίπεδο μετά το καίριο πλήγμα που έδωσαν στην οικονομία του νησιού.  

Η επαναφορά του εθνοκτόνου και ανθελληνικού σχεδίου Ανάν θα ισούται με Εθνική Προδοσία, αυτό ας το λάβει καλά υπ' όψιν η ελαφροδεξιά Κυβέρνηση Ανα(ν)στασιάδη. Ο λαός το απέρριψε,  αν αυτοί τολμήσουν να το επαναφέρουν θα είναι υπεύθυνοι για το o,τι θα επακολουθήσει. Οργή Λαού οργή θεού λέει πολύ σωστά μια λαϊκή ρήση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις