Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Δελτίο Τύπου (1/5/13) για τα 9 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε.Εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι συμπατριώτες μας δέχθηκαν με χαρά το γεγονός αυτό, θεωρώντας πως εν καιρώ η Ε.Ε. θα έφερνε λύση στο Κυπριακό.
Δυστυχώς όμως από τότε το εθνικό μας πρόβλημα βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα από ποτέ, η οικονομία μας συνεχώς κινείται σε καθοδικούς ρυθμούς και η ανεργία στην πατρίδα μας έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα.

Η σημερινή δομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι αυτό που ως Έλληνες Εθνικιστές οραματιζόμαστε. Δεν πιστεύουμε σε αυτό το γραφειοκρατικό κατεστημένο που κυβερνάται από τοκογλύφους. Είμαστε κατά των ανοιχτών συνόρων της Ευρώπης και της ελεύθερης διαμονής σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης δίχως περιοριστικά μέτρα.

Ως Εθνικιστές θέλουμε μία Ευρώπη που θα αποτελείται από ευρωπαϊκές, τόσο πολιτισμικά όσο και γεωγραφικά, χώρες. Είμαστε κατά της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό θα έπρεπε να αποτελεί σταθερό προσανατολισμό της εξωτερικής μας πολιτικής.

Θέλουμε μία Ευρώπη όπου τα μέλη της θα συνεργάζονται με εθνική αλληλεγγύη απαλλαγμένη από περίπλοκες γραφειοκρατίες, απαλλαγμένοι από τραπεζίτες και καπιταλιστές. Θέλουμε μία Ευρώπη των Εθνών και για αυτήν θα αγωνιστούμε.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις