Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Και τέταρτος δημοσιογράφος στο προεδρικόΑνοίξαμε και σας περιμένουμε, έχει καταντήσει το Προεδρικό μέγαρο, όσον αφορά στους διορισμούς δημοσιογράφων. Κουαρτέτο έχει σχηματίσει  γύρω του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας από δημοσιογράφους που διόρισε έως τώρα, σε θέσεις κλειδιά για την επικοινωνιακή πολιτική της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τέταρτος δημοσιογράφος  ανηφόρισε τις τελευταίες  μέρες στο Προεδρικό μέγαρο. Πρόκειται για τον Άντρο Μιχαηλίδη, γνωστό και καταξιωμένο δημοσιογράφο με παρελθόν τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία.
Φαίνεται ότι ο νέος πρόεδρος έχει καταλάβει το δράμα που ζει σήμερα ο δημοσιογραφικός κόσμος καθώς το ένα τρίτο βρίσκεται στην ανεργία και οι υπόλοιποι έχουν δεχθεί χαρακίρι στις οικονομικές απολαβές και βάλθηκε να βοηθήσει.
Δεν εξηγείται αλλιώς τόσοι δημοσιογράφοι στο προεδρικό!  Σε λίγο θα κουτουλάνε ο ένας στον άλλο. Όμως καλό θα ήταν να παίρνατε από την λίστα τον ανέργων δημοσιογράφων και όχι από αυτούς που μια χαρά βολεμένοι ήταν στις θεσούλες τους.

Πέραν από την πλάκα όμως, γνωρίζοντας τα δύσβατα μονοπάτια που μας οδήγησε με την αδέξια του πολιτική ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος ΑΝΑΝστασιάδης, γι αυτό προσλαμβάνει τόσους δημοσιογράφους, με σκοπό να ελέγξει και να διαμορφώσει την "κοινή" γνώμη, κατά το πως νομίζει.
Σημειώνεται ότι ήδη στο προεδρικό έχουν εργοδοτηθεί οι δημοσιογράφοι: Πάμπος Χαραλάμπους , πρώην αρχισυντάκτης της «Αλήθειας» ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόταν στο γραφείο Τύπου του ΔΗΣΥ , ο Μακάριος Δρουσιώτης πρώην συνεργάτης στην εφημερίδα Πολίτης και πριν από λίγες μέρες ο κεντρικός παρουσιαστής του Μέγα Βίκτωρας Παπαδόπουλος.
Πάντως σύμφωνα με την ίδια πηγή ο διορισμός του συγκεκριμένου δημοσιογράφου ήταν απαίτηση  του συγκυβερνώντος κόμματος, καθώς θέλει να έχει ένα δικό της άνθρωπο στην καρδιά των γεγονότων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις