Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Νέα πρόκληση από Έρογλου

Ασταμάτητη η Τουρκική προπαγάνδα, αυτή τη φορά ο κατοχικός ηγέτης Ντερβίς Έρογλου σε ομιλία που έκανε σε Τουρκικό Πανεπιστήμιο  δήλωσε ότι, οι Έλληνες της Κύπρου θα έθαβαν τους Τούρκους σε ομαδικούς τάφους και δια τούτο τον λόγο επενέβη η Τουρκία.

Προφανώς ο κ. Έρογλου, έχει συγχύσει τα γεγονότα αφού το 1974 στην Κύπρο αυτοί που θάφτηκαν σε ομαδικούς τάφους ήταν οι Έλληνες του νησιού από τους Τούρκους εισβολείς και τους λεγόμενους  Τουρκο " κύπριους", δορυφόρους της Άγκυρας στην Ελληνική νήσο.

Το ποιο θλιβερό και συνάμα εξοργιστικό όμως της υπόθεσης είναι, η ένοχη σιωπή των πολιτικών κομμάτων αλλά και της κυβέρνησης. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι Τούρκοι εξαπέλυσαν απειλές και προώθησαν εντέχνως την δική τους προπαγάνδα, χωρίς να υπάρξει ουσιαστική αντίδραση.

Είναι καιρός ο λαός να αντιληφθεί ότι οι καρεκλοκένταυροι που κατέχουν αξιώματα σε  τούτο τον τόπο είναι το λιγότερο ανεπαρκής και νοιάζονται μόνο για το προσωπικό και κομματικό τους συμφέρον, αφήνοντας την τύχη της Κύπρου στις στο έλεος των εχθρών μας.

  

Δημοφιλείς αναρτήσεις