Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Μεγάλη σε έκταση δράση του Μετώπου Νεολαίας στην Λευκωσία


Μεγάλη σε έκταση δράση έγινε το Σάββατο, 13/4/13, στο κέντρο της Λευκωσίας από το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).


Χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια μοιράστηκαν σε καταστήματα, πεζούς, αμάξια, καφετέριες, εστιατόρια και κεντρικούς χώρους στάθμευσης, για αρκετές ώρες.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για άλλη μια φορά συγκινητική καθώς έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ενημερωθούν για το κίνημα μας, τις θέσεις μας και τα όσα εκπροσωπούμε. Άξιο σχολιασμού είναι και το γεγονός ότι αρκετοί συμπολίτες προμηθεύτηκαν από τα μέλη μας ποσότητα ενημερωτικών φυλλαδίων για να δώσουν και αυτοί σε δικά τους άτομα, είτε να τα βάλουν στις δικές τους επιχειρήσεις.

Οι δράσεις μας δεν σταματάνε ποτέ, αφού δεν είμαστε ένα ευκαιριακό κόμμα σαν όλα τα υπόλοιπα που εμφανίζονται μόνο κάποιες φορές τον χρόνο, κατά την διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Όσο και αν αγωνίζονται κάποιοι με νύχια και με δόντια να μην προβάλουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) η δυναμική που αναπτύσσει είναι τεράστια.

Στην φίμωση των νεοταξιτών απαντάμε με δράση παντού, στις πόλεις και στα χωριά. Αγωνιζόμαστε καθημερινά να αφυπνίσουμε και τον τελευταίο συμπατριώτη μας, μέχρι την τελική νίκη.Δημοφιλείς αναρτήσεις