Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Επιστολή: "Καμωμάτων" συνέχεια ...

Απλά θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα περιστατικό που έγινε σήμερα 23/04/2013 στην Αγγλική Σχολή όπου επειδή κάποιοι έψαλλαν τον Εθνικό μας ύμνο, τιμωρήθηκαν λόγο της πράξης τους αυτή. Θα ήθελα να αναρτήσετε ένα άρθρο περί αυτού του θέματος αλλά και σχολιάζοντας προηγούμενα συμβάντα ή απλά να διαδώσετε τη συμπεριφορά - μέσω του διαδικτύου - αυτών των δασκάλων που αμαυρώνουν με τις πράξεις τους την ιστορία μας.


Με σεβασμό,
ένας ανώνυμος πιστός

Αγαπητέ αναγνώστη της ιστοσελίδας μας,

Αναφερθήκαμε πάμπολλες φορές στα όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο σχολείο και όπως πολύ σωστά ανέφερες αμαυρώνουν τις χρυσές σελίδες ιστορίας των προγόνων μας.

Δυστυχώς τα όσα λέμε και γράφαμε αποτελούν φωνή βοώντος εν τη ερήμω, αφού δεν ίδρωσε κανένα αυτί κανενός πολιτικάντη και ούτε κάποιου υπεύθυνου.

Άλλωστε γνωστή είναι η στάση όλων το αξιωματούχων που θέλουν μια νεολαία χωρίς αξίες και ιδανικά, άβουλη μπρος στα ύπουλα σχέδια των διαφόρων εξουσιαστών. Γι αυτό άλλωστε χαϊδεύουν τα αυτιά των εκάστοτε υπεύθυνων.

Για να υπάρξει σωτηρία σε αυτό τον τόπο χρειάζεται ριζική αλλαγή, την οποία μπορεί να επιφέρει μόνο ένα καθαρά Λαϊκό και παράλληλα Εθνικιστικό κίνημα, από απλούς ανθρώπους που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν ενάντια σε αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα μέχρι την τελική νίκη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις