Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Διανομή Τροφίμων στην Τ.Ο. ΛεμεσούΛόγω της οικονομικής κρίσης που μας οδήγησαν οι αδέξιοι χειρισμοί των πολιτικάντηδων μας, η μάστιγα της πείνας θερίζει το νησί μας και έχει ρίξει τον Ελληνισμό της Κύπρου σε μια πρωτοφανή για τον τόπο μας φτώχεια. Τώρα περισσότερο από ποτέ αποτελεί χρέος μας, να βοηθούμε όσο γίνεται τους συμπατριώτες μας.


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πιστό στις υποσχέσεις του, κάνει τα αδύνατα, δυνατά για να βοηθήσει όσο το δυνατό περισσότερες άπορες οικογένειες συμπατριωτών μας, στα μέτρα πάντα των δυνατοτήτων μας.

Έτσι και την Παρασκευή 05/04/2013, ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Τ.Ο. Λεμεσού, οργάνωσε στα τοπικά γραφεία της πόλης για πολλοστή φορά διανομή τροφίμων. Υπήρχε ποικιλία τροφίμων από φρούτα και λαχανικά, κρέας, διάφορα άλλα τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως είναι τα ζυμαρικά, ρύζι και όσπρια. Επίσης διανεμήθηκαν και μεγάλες ποσότητες από παιδικές τροφές, αφού δυστυχώς βλέπουμε οικογένειες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν ούτως ώστε να εξασφαλίσουν βασικές τροφές για τα βρέφη τους, πράγμα που δυστυχώς είναι αδιανόητο και λυπητερό για τον τόπο μας.

Δεκάδες οικογένειες έσπευσαν στα γραφεία μας, μεταξύ αυτών πολλές ήρθαν για πρώτη φορά, για να πάρουν τα βασικά εφόδια για το σπίτι τους, ενώ υπήρχαν και αυτοί που παρέλαβαν τρόφιμα για άλλες οικογένειες που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης αλλά και να κάνει κάλεσμα σε όλο τον Κυπριακό Ελληνισμό να στηρίξει όσο περισσότερο γίνεται αυτή την προσπάθεια μας για βοήθεια προς τους άπορους συμπατριώτες μας.

Παρόμοιες διανομές τροφίμων θα επαναληφθούν σε όλες τις πόλεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις