Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

Ινδός ύποπτος για ανθρωποκτονία

Νεαρό πρόσωπο από την Ινδία, κατηγορείτε για πρόκληση θανάτου εξ’ αμελείας, την επταήμερη προσωποκράτηση του 26χρονου Ινδού εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 
Η υπόθεση η οποία διερευνάται σχετίζεται με εργατικό ατύχημα που έγινε στην περιοχή του Βασιλικού με θύμα 39χρονο από τις Φιλιππίνες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρνακας αναφέρει χαρακτηριστικά: «χθες γύρω στις δύο το μεσημέρι 26χρονος από την Ινδία οδηγούσε εκσκαφέα σε εργοτάξιο στη περιοχή Βασιλικού και ασχολείτο με τη μεταφορά κομματιών και παλαιών σιδήρων. Την ίδια ώρα, 39χρονος από τις Φιλιππίνες βρισκόταν μεταξύ του εκσκαφέα και άλλου μηχανήματος. Φαίνεται ότι κατά τη διαδικασία μεταφοράς και φόρτωσης των μετάλλων από τον 26χρονο Ινδό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 39χρονος κτυπήθηκε από τον εκσκαφέα με αποτέλεσμα να σφηνωθεί μεταξύ των δύο μηχανημάτων και να βρει ακαριαίο το θάνατο». 

Η κατάρτιση είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την εργοδότηση. Επίσης, η εργοδότηση Ελλήνων της Κύπρου έχει ως αποτέλεσμα την ορθή επικοινωνία στο χώρο εργασίας με αποτέλεσμα την αποφυγή τέτοιων εργατικών ατυχημάτων. 

Τα στοιχεία αυτά είναι σημαντικότερα από τα οικονομικά συμφέροντα του κάθε εργοδότη. Μέσα από τέτοια περιστατικά θα πρέπει να διδαχθούν οι επιχειρηματίες ότι οι Κύπριοι εργάτες είναι η μόνη αξιόπιστη λύση και θα πρέπει να στραφούν σε αυτήν για να προσδώσουν περισσότερη ποιότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στις επαγγελματικές δραστηριότητες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις