Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Συγκλονιστική φωτογραφία: Κάποιοι μόνο προεκλογικά, το ΕΛΑΜ ΠΑΝΤΑ!Σε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διανομή τροφίμων από τους Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σε όλες τις πόλεις. Σε αντίθεση με κάποιους που βοηθούσαν μόνο προεκλογικά, με απώτερο σκοπό να αδράξουν όσο το δυνατό περισσότερους ψήφους για την πολυπόθητη καρέκλα.


Οι προεκλογικές φανφάρες κάποιων έρχονται να δικαιώσουν τους Εθνικιστές, αφού όλες οι αγαθοεργίες τους εξαφανίστηκαν αμέσως μετά τις εκλογές. Ο μόνος που παρέμεινε στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα της Κύπρου είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Το μόνο που κατάφεραν όλοι οι προαναφερόμενοι είναι με τις αδέξιες πολιτικές τους να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο τον κύκλο των απόρων συμπατριωτών μας.

Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες που ακολουθούν, σε ένα σπίτι που επισκέφτηκε ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του κινήματος μας στην ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Μια γυναίκα που αποτάθηκε κοντά μας για λίγη βοήθεια αφού όπως μας τόνισε δεν έχει να φάει.

Η εν λόγο κυρία υποδέχτηκε τα μέλη μας με ιδιαίτερη χαρά αφού τις πρόσφεραν όπως αυτή ανέφερε πολύτιμο οξυγόνο, γι αυτήν και την οικογένειά της. Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσουμε είναι το άδειο ψυγείο της (φωτογραφία που ακολουθεί) και αποτελεί καθρέφτης της ζοφερής σημερινής Κυπριακής πραγματικότητας, δυστυχώς.

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη συνεχίζεται αμείωτος στο πλευρό του κάθε συμπατριώτη μας, για ένα καλύτερο αύριο της Πατρίδα μας και του ιδίου του λαού μας.
Δημοφιλείς αναρτήσεις