Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

Απάντηση στους διάφορους προπαγανδιστές


Την ευκαιρία βρήκαν ακόμη μία φορά τα γνωστά παπαγαλάκια της Πρωτοπορίας να ρίξουν την χολή τους κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος. Αυτή τη φορά στόχος τους είναι το Φοιτητικό μας κίνημα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Προσπαθώντας να καλύψουν τα οικονομικά σκάνδαλα και την εθνομηδενιστική πολιτική της ηγεσίας τους έστησαν όλο αυτό το σκηνικό προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.

Δεν θα σταθώ στα συγκεκριμένα γεγονότα αλλά μέσω του κειμένου δίνουμε μία ξεκάθαρη απάντηση στα διεφθαρμένα ΜΜΕ που θα αρχίσουν και πάλι τους αφορισμούς και τις καταδίκες αλλά και τις θεωρίες περί «φασιστών» και «τραμπούκων». Έχουμε δηλώσει δημόσια και ξεκάθαρα πως καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται αλλά στην περίπτωση που την αντιμετωπίζουμε κατάματα δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Σε τέτοιες καταστάσεις δεν κρυβόμαστε πίσω από την αστυνομία, δεν χωνόμαστε κάτω από τους πάγκους τρέμοντας σαν δειλοί από το φόβο μας. Αντιθέτως αντιμετωπίζουμε κατά πρόσωπο την τρομοκρατία.

Μας χαρακτηρίζετε φασιστική οργάνωση και πως είμαστε επικίνδυνοι. Κύριοι, στην Κύπρο του 2013, στην Κύπρο του Μνημονίου και της Τρόικας, στην Κύπρο των απολύσεων, της πείνας, της φτώχειας και σύντομα των αυτοκτονιών είστε εσείς οι επικίνδυνοι. Εσείς και η ηγεσία σας που έχει φέρει την πατρίδα μας στο σημερινό τραγικό σημείο. Να ξέρετε πολύ καλά πως το πολιτικό σας τέλος έφτασε. Μπορεί να καλείτε τους συμπατριώτες μας να μας απομονώσουν αλλά να ξέρετε πως μπορεί να μας αποκλείεται εσείς από τα τηλεοπτικά παράθυρα αλλά ο κόσμος σας απομονώνει στην αληθινή ζωή. Εκεί που το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) βρίσκει την αμέριστη συμπαράσταση από τον απλό λαό. Εκεί που το Μέτωπο Νεολαίας, το μόνο ζωντανό κομμάτι της ελληνικής νεολαίας, δίνει καθημερινά τη μάχη για την απελευθέρωση της πατρίδας μας, κυρίως από τους πεμπτοφαλαγγίτες πολιτικάντηδες που μας έχουν κατακλύσει.

Βλέπουμε με περηφάνια και ευχάριστη συναίσθηση τη νεολαία της πατρίδας μας να σας γυρίζει την πλάτη και να χαράζει μία εθνικιστική πορεία με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Όσο και να μας αποκαλείτε τραμπούκους και ανεγκέφαλους δεν καταφέρνετε απολύτως τίποτα. Στις τάξεις μας μπορείτε να βρείτε 18χρονα παιδιά που με τις κρυστάλλινες θέσεις μας μπορούν να τσακίσουν τον πολιτικό λόγο των διάφορων έμμισθων στελεχών σας.

Να προσέχετε λοιπόν, γιατί μία εθνικιστική φάλαγγα μεγαλώνει συνεχώς και ταράζει τα λιμνάζουσα νερά που καταφέρατε με διάφορες συνωμοσίες να σταθεροποιήσετε. Όσο στη γη αυτή υπάρχουν Έλληνες εθνικιστές, θα υπάρχουν πηγές αντιστάσεις προς εσάς που με την ολέθρια νεοφιλελεύθερη πολιτική σας απειλείται την ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Σωτήρης Ιωάννου
Μέτωπο Νεολαίας 
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις