Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Καλπάζει η Τουρκική ΠροπαγάνδαΠληθώρα δημοσιευμάτων, με θέμα την οικονομική κατάσταση στην Κύπρο κυκλοφόρησαν από τον Τουρκικό τύπο. Τα δημοσιεύματα σχολιάζουν την οικονομική δυσχέρεια  της Κύπρου, ενώ δεν παραλείπουν να αναπαράγουν συκοφαντικά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.


Συγκεκριμένα, η «Μιλλιέτ» αναφέρεται στην πιθανότητα στάσης πληρωμών, επίσης αναφέρεται στο μνημόνιο και στο πακέτο στήριξης που αναμένει η Κυβέρνηση από την Ε.Ε.. Η «Μιλλιέτ» δεν παραλείπει να ειρωνευθεί και να συκοφαντήσει τους δυσπραγούντες συμπατριώτες μας γράφοντας πως πάνε σε συσσίτια με ακριβά αμάξια. Στο ίδιο μήκος κύματος, κινείται και δημοσίευμα στην εφημερίδα  «Σαμπάχ».

Η εφημερίδα «Τουρκιγιέ», κάνει αναφορά στις δηλώσεις του πρώην υπουργού εμπορίου επί διακυβέρνησης Κληρίδη,  Νίκου Ρολάνδη :  «εάν έχουμε εμπιστοσύνη στην Τουρκία στο θέμα της επίλυσης του Κυπριακού, γιατί να μην συνεργαστούμε στο φυσικό αέριο. Ο καλύτερος δρόμος είναι αυτός».

Δυστυχώς οι κυβερνώντες εξευτελίζουν με τις πράξεις τους το κύρος και την αξιοπρέπεια της Κύπρου, ενώ καταδικαστέες είναι οι επαίσχυντες και αντεθνικές δηλώσεις του πρώην υπουργού εμπορίου με τις οποίες έδωσε ώθηση και ενίσχυσε την Τουρκική προπαγάνδα. Αυτό που χρειάζεται η πατρίδα μας είναι Εθνική Λαϊκή πολιτική για να ορθώσει το ανάστημα της τόσο σε Εθνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις