Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Σε μια κοινωνία που παραπαίει, απάντηση είμαστε εμείς

Τραγελαφικό γεγονός που προκαλεί προβληματισμό και σωρεία ερωτημάτων συνέβηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν το δικαστήριο απεφάνθη να μην προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του νεαρού Αρμένη τραβεστί που σκορπάει τον ιό του Aids αφού εκδίδεται εν αγνοία των πελατών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η αστυνομία μετά από καταγγελία που είχε στα χέρια της ζήτησε το πρωί της Τρίτης από το δικαστήριο ένταλμα σύλληψης του νεαρού. Η υπόθεση ενώ βρισκόταν υπό διερεύνηση μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ένα νέο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 15/4/13, βοήθησε τις διωκτικές αρχές για να φορέσει χειροπέδες στον 26χρονο.

Οι ανακριτές της υπόθεσης, έχοντας στα χέρια τους αδιάσειστη μαρτυρία προχώρησαν τις διαδικασίες για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας προ εκπλήξεως όλων, απέρριψε την αίτηση των ανακριτών της υπόθεσης για έκδοση εντάλματος σύλληψης, προφασιζόμενο «προσωπικά δεδομένα»...

Ως εκ τούτου η ζωή συνεχίζεται και ο 26χρονος τραβεστί, συνεχίζει να σκορπάει τον ιό του aids...

Για άλλη μια φορά ισχύουν νόμοι δύο ταχυτήτων, αφού αυτοί εφαρμόζονται κατά το δοκούν και όπως βολεύουν κάποιους. Με απίστευτη ευκολία αφέθηκε ελεύθερος, ο εν λόγο αλλοδαπός που σκορπάει τον επικίνδυνο ιό του AIDS, που εδώ και αρκετό καιρό η αστυνομία έψαχνε να τον εντοπίσει. Όταν όμως στο δικαστήριο και στις αστυνομικές αρχές φτάνει μια υπόθεση που αφορά Εθνικιστές, τότε βλέπουμε να ισχύει εντελώς το αντίθετο, αφού κάνουν τα πάντα για εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, που πολλές εκ των περιπτώσεων είναι παράνομο και παράτυπο.

Μπορεί ο καθένας να συγκρίνει το πιο απλό παράδειγμα όπου σε 9 συναγωνιστές μας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και 24ωρης κράτησης για εξύβριση του Προέδρου και τώρα δεν εγκρίνεται ένταλμα σύλληψης του 26χρονου αλλοδαπού που σκορπάει ανεξέλεγκτα τον ιό του AIDS.

Αυτή είναι η σημερινή «προοδευτική» κοινωνία που ονειρεύονται κάποιοι, στην οποία απαγορεύεται να έχει αξίες, ιδανικά, να αγαπάς και να αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου, το Έθνος σου και τον λαό σου.

Δεν είναι όμως προτέρημα μόνο της Κυπριακής κοινωνίας, αλλά παγκόσμιο φαινόμενο, αφού βλέπουμε ότι ανά το παγκόσμιο κτύπησε κόκκινο συναγερμό η άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και με μαζικές ανακοινώσεις καταδίκης όλοι ζητούν να τεθεί εκτός νόμου. Την ίδια στιγμή που το κόμμα τον παιδεραστών στην Ολλανδία κρίνεται νόμιμο, ενώ στα ίδια σκαλοπάτια βρίσκονται και οι ομοφυλόφιλοι.

Οτιδήποτε παρασιτικό, παρακμιακό, αλλόφυλο, νεοφιλελεύθερο υπό τον μανδύα της τάχα προόδου και του δήθεν νέου τρόπου ζωής, είναι αρεστό, νόμιμο και επικροτείτε από άπαντες. Οτιδήποτε διεμβολίζει τα εθνικά ιδεώδη είναι θεμιτό σε όσους ονειρεύονται μια νέα τάξη πραγμάτων.

Ένα νέο ρεύμα, επαναστατικό, έρχεται να χαλάσει τα σχέδια όμως όλων αυτών. Ο Λαϊκός Εθνικισμός και στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα οι χιλιάδες πολιτικού στρατιώτες του, κάτω από την ομπρέλα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), έτοιμοι για ένα αγώνα μέχρις εσχάτων για τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους μας.


Γεάδης Γεάδη
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις