Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τριτοκοσμικές σκηνές στην Κύπρο - Συμπατριώτες μας τρώνε από τα σκουπίδια


Όχι, οι εικόνες που βλέπετε δεν προέρχονται από τριτοκοσμικές χώρες. Έρχονται κατευθείαν από τη νήσο Κύπρο. Τι κι αν οι πολιτικάντηδες μας απειλούσαν πως αν δεν υπογράψουμε το μνημόνιο θα πεινάσουμε και μετά χαράς το δέχθηκαν, δεν έχουμε δει καμία πρόοδο.

Αντιθέτως βλέπουμε στις φωτογραφίες, ένα πατέρα να αφήνει το γιο του στο αυτοκίνητο και ο ίδιος να ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια.Εδώ έχουν φέρει το λαό μας οι κάθε αποχρώσεως πολιτικάντηδες με τα σκάνδαλα, τις μίζες, την αισχροκέρδεια και τα όσα έφαγαν - τσέπωσαν από τα κρατικά και όχι μόνο ταμεία, πάντα σε συνεργασία με τους "στενούς" τους φίλους - συγγενείς, μεγιστάνες εκατομμυριούχους και ανθρώπους με επιρροή στην Κυπριακή κοινωνία και τα ΜΜΕ. Όμως δεν έμειναν μέχρι εκεί αφού αποτελειώνουν την πατρίδα μας ξεπουλώντας την στους παγκόσμιους τοκογλύφους, που σαν αρπακτικά γεράκια, με τη συναίνεση πλέον των προαναφερόμενων, ρουφούν το αίμα του ελληνικού λαού και τον καταδικάζουν σε φτώχεια, πείνα και ανεργία.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα έχει προειδοποιήσει εδώ και πολλούς μήνες για τις τραγικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης που ερχόταν. Προτείναμε λύσεις που θα μας απεγκλώβιζαν από την οικονομική κρίση, μακριά από την Τρόικα, και θα μας οδηγούσαν σε ανάπτυξη. Όλοι όμως έκλεισαν τα μάτια και τα αυτιά μας και συνέχισαν το γραφικό παραμύθι περί "φασιστών και νεοναζί". Όταν τα λέγαμε εμείς δεν παριστάναμε τους μάγους αλλά είχαμε δει τα αποτελέσματα του μνημονίου και στην Ελλάδα.

Δυστυχώς οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε τρισχειρότερες μέρες, αφού θα αρχίσουν σε λίγο καιρό οι αυτοκτονίες, οι λιποθυμίες μαθητών στα σχολεία και οι "περίεργοι" θανάτοι συμπατριωτών μας στην προσπάθεια να ζεσταθούν. Όσο συνεχίζεται η ίδια πολιτική αυτά θα έχουμε και αυτά θα έρθουν. Όσοι πιστεύουν και παραμυθιάζουν τον λαό πως έρχονται καλύτερες μέρες εδώ θα είμαστε...

Ε.ΛΑ.Μ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις