Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Μεγιστάνες του πλούτου


Μεγιστάνες του πλούτου σαν το κύριο Λιλλήκα και την παρέα του, που κρατούν στα χέρια τους τις πολιτικές εξελίξεις, την οικονομία της χώρας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αποκαλούν τους εαυτούς τους, δήθεν ανεξάρτητους, και με υποκρισία καταγγέλλουν τα περίφημα διαπλεκόμενα των οποίων γνήσια τέκνα είναι. Ψευδοπολιτικοί χωρίς Ιδεολογία, καιροσκόποι και θηρευτές της ψήφου του λαού.

Την ίδια στιγμή που τα προβλήματα της Κύπρου είναι κάτι περισσότερο από δραματικά. Τουρκική απειλή, οικονομία σε διάλυση, ανεργία, αιτητές ασύλου, κοινοτικοί, εγκληματικότητα, αφελληνισμός στη παιδεία, χρηματισμός στην υγεία και άλλα πολλά …» 

Ουδεμία έκπληξη λοιπόν, για τον κατήφορο στον οποίο οδήγησαν αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα. Με τρόπο μεθοδικό και με σύστημα κατάστρεψαν την εθνική οικονομία, διέλυσαν την παιδεία, την υγεία, τον Ελληνικό πολιτισμό των Ελλήνων και των Ελληνοκυπρίων και έτσι σήμερα φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

Και τώρα κάποιοι από αυτούς, επειδή έμειναν εκτός της εξουσίας, θέλουν να χρησιμοποιήσουν και πάλι τη σύγχυση που επικρατεί ανάμεσα στο λαό για να τον οδηγήσουν αυτή τη φορά στο δικό τους μαντρί. 

Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, μηδενός εξαιρουμένου, σύντομα θα καταρρεύσει υπό το βάρος της λαϊκής οργής και νέες εθνικές δυνάμεις θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της κάθαρσης και της ανασυγκρότησης της χώρας. 

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), σαν ένα καθαρά Εθνικιστικό κίνημα, σταθερό στις θέσεις και της αξίες του, είναι η αληθινή φωνή της αντίστασης του λαού, και η μοναδική διέξοδος διαφυγής από την πολιτική – οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει την Πατρίδα μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις