Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Συνελήφθη αλλοδαπός διαρρήκτης

Νέο κρούσμα διάρρηξης σημειώθηκε στην Λευκωσία. Πρωταγωνιστές και σε αυτή την περίπτωση αλλοδαποί. Συνελήφθη ο ένας και καταζητούνται ακόμη δύο.

Το περιστατικό περιγράφει ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας σύμφωνα με  τον οποίο 49χρονη που επέστρεφε στο διαμέρισμα της, είδε παραβιασμένη την είσοδο, ενώ τρία πρόσωπα τράπηκαν σε φυγή, μόλις η ίδια άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Στις φωνές της 49χρονης ανταποκρίθηκε ειδικός αστυνομικός του Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου Αστυνομίας ο οποίος, αν και εκτός υπηρεσίας, καταδίωξε τους τρεις διαρρήκτες, οι οποίοι εισήλθαν σε αυτοκίνητο ενοικιάσεως, στο οποίο τους ανέμενε τέταρτο άτομο.
Ο αστυνομικός ακολούθησε το όχημα, το οποίο εισήλθε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, όπου σταμάτησε, ενώ οι επιβαίνοντες σε αυτό κατέβηκαν και άρχισαν να τρέχουν προς διάφορες κατευθύνσεις.
Αστυνομική δύναμη που έσπευσε στην περιοχή καταδίωξε τους δράστες, ένας εκ των οποίων προέταξε μαχαίρι σε αστυνομικό, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να τον αφοπλίσει και να τον συλλάβει, ενώ οι συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν.
Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες στάθμευσαν το όχημα στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει ένας εξ αυτών, ενώ το αυτοκίνητο το είχε ενοικιάσει 28χρονη αλλοδαπή, η οποία καταζητείται μαζί με έναν ακόμη 27χρονο ομοεθνή της.
Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε χρηματικό ποσό 1,500 ευρώ, 3 σετ κλειδιών διαμερισμάτων, καθώς και διάφορα έγγραφα, τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, θα γίνουν έρευνες για να διαπιστωθεί κατά πόσο τα κλειδιά ανήκουν σε οικίες ή διαμερίσματα που έγιναν στόχος διαρρηκτών το τελευταίο διάστημα.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, που ονειρεύονται οι διάφοροι νεοφιλελεύθεροι, προοδευτικοί και αντιρατρατσιστές. Η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας από αλλοδαπούς αλλά και η πληθυσμιακή αλλοίωση είναι άκρως ανησυχητικά φαινόμενα. Πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα προς αποτροπή δυσάρεστων εξελίξεων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις