Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

433.000 ευρώ για ψευδοπολιτικούς πρόσφυγες


Σε μία άλλη πρόκληση προβαίνει η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ. Συγκεκριμένα έκανε αίτηση να αποδεσμευθούν 433.000 ευρώ, μόνο για τον μήνα Μάιο, τα οποία θα δοθούν σε αιτητές πολιτικού ασύλου.
Την ίδια στιγμή που ο κυπριακός λαός πένεται, οι αλλοδαποί χρυσοπληρώνονται. Το έργο της προηγούμενης, ανεκδιήγητης, κυβέρνησης φέρεται να συνεχίζει και η νυν. Τι κι αν προεκλογικά ωρύονταν για τα επιδόματα, σήμερα δίνουν ένα σημαντικό ποσό σε ξένους.

Κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν είναι άμοιρο των ευθυνών του. Είτε βρίσκεται στην κυβέρνηση, είτε όχι φέρει ακέραια ευθύνη για τα παχυλά επιδόματα των αλλοδαπών. Το φαινόμενο δεν είναι σημερινό και πρέπει όλοι άμεσα να λάβουν μέτρα προτού γίνουμε μειονότητα στην ίδια μας την πατρίδα.

Μέσα στην Κύπρο προτεραιότητα έχουν οι Έλληνες και κανείς άλλος. Η ημικατεχόμενη Κύπρος δεν πρόκειται να γίνει πτωχοκομείο ολόκληρης της Ευρώπης. Όσοι θέλουν να παριστάνουν τους ανθρωπιστές και τους καλοθελητές στις πλάτες του ελληνικού λαού να ξέρουν πως οι μέρες τους τελειώνουν. Οι δουλέμποροι ας ψάξουν άλλους "παραδείσους" για τους μετανάστες. Η Κύπρος δεν χωράει άλλους!

Δημοφιλείς αναρτήσεις