Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου Μετώπου Νεολαίας (3/4/13) για τα μικροεπεισόδια στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Με το παρόν Δελτίο Τύπου θέλουμε να καταδικάσουμε την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν μέλη του Μετώπου Νεολαίας και του Ε.Κ.Ε.Κ.Φ Μετώπου Φοιτητών στην γενική συνέλευση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, σήμερα, Τετάρτη, 3/4/13. 'Έτι περισσότερο καταδικάζουμε τις επαίσχυντες ανακοινώσεις της ΝΕΔΗΣΥ, της Πρωτοπορίας και του ΔΗΣΥ. Όταν άνω των 150 ατόμων υποστηρικτών της Πρωτοπορίας και έμμισθων στελεχών της ΝΕΔΗΣΥ και του Δημοκρατικού Συναγερμού, βρίσκονταν στον χώρο δεν μπορούν να υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν επίθεση από λιγότερα από 20 άτομα, καθώς αυτό βρίσκεται εκτός πραγματικότητας

Ο ΔΗ.ΣΥ προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα μείζονα προβλήματα που ταλανίζουν αυτή την στιγμή τον τόπο, που προήλθαν από την ανικανότητα του ηγέτη τους να διαχειριστή το οικονομικό πρόβλημα, ρίχνοντας την πατρίδα στα δόντια των διεθνών τοκογλύφων.

Ας μην εθελοτυφλούν εκεί στην Πινδάρου, αφού επικίνδυνοι για την πατρίδα και το λαό μας δεν είναι άλλοι από το ΔΗΣΥ και οι αδέξιες πολιτικές τους. Άλλωστε αυτοί οι οποίοι φοράνε πατριωτικές κορώνες λίγο πριν από κάθε εκλογική διαδικασία είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός που στήριξε το αντιεθνικό σχέδιο Ανάν και η νεολαία του που διοργανώνει δικοινοτικές εκδηλώσεις και επισκέψεις στα κατεχόμενα.

Οι κραυγές και οι απειλές των κομματικών εγκάθετων δεν μας φοβίζουν και δεν είναι ικανές να σταματήσουν την τεράστια δυναμική που αναπτύσσει το Εθνικιστικό Κίνημα.

Μέτωπο Νεολαίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις