Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Δελτίο τύπου (30/04/13) Για την ψήφιση του Μνημονίου


Πλέον η Κύπρος τελεί υπό οικονομική κατοχή και επίσημα. Το μνημόνιο κυρώθηκε από την Βουλή των Αντιπροσώπων με ψήφους 29 έναντι 27 θέτοντας την Κυπριακή Δημοκρατία σε μια νέα περίοδο λιτότητας. 

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) είχαμε από τον Ιούλιο του 2012, ταχθεί κατά της οποιασδήποτε σύναψης μνημονίου με τους διεθνείς τοκογλύφους. Θυμίζουμε ότι τότε προσκλήθηκε η Τρόικα στην Κύπρο από την "φιλολαϊκή" κυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια και του ΑΚΕΛ.

Δυστυχώς η απόφαση αυτή της Βουλής θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου για την Κυπριακή οικονομία, βυθίζοντάς μας σε μια ύφεση παρόμοια με αυτήν της Ελλάδος. 

Θεωρούμε πως αυτή η οικονομική κρίση δεν είναι τυχαία αλλά έχει ως σκοπό την άμβλυνση των αντιστάσεων του Ελληνισμού της Κύπρου. Σκοπός τους να περάσει ένα πακέτο λύσης για κυπριακό (στη βάση σχεδίου Ανάν), οικονομία και για υδρογονάνθρακες που θα συμφέρει στους διεθνείς τοκογλύφους και την Τουρκία. 

Ο κόσμος θα πρέπει μακριά από ψευτοπατριώτες και δήθεν αντιμνημονιακούς μπολσεβίκους, να αντιδράσει και να προετοιμάζεται για τα χειρότερα που έπονται...

Γραφείο Τύπου 
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις