Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Δέλτιο τύπου (24/4/13) ΟΧΙ στις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων


Νέα ήθη προσπαθούν να εισάγουν στην ήδη ταλαιπωρημένη και σκληρά δοκιμασμένη Κύπρο μας. Αυτή τη φορά στα πλαίσια του δήθεν εκσυχρονισμού και της δήθεν προοδευτικότητας, μάθαμε ότι θέλουν να καθιερώσουν τον θεσμό του GAY Pride.

Θα αρχίσουν φυσικά διάφοροι κονδυλοφόροι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, να προσπαθούν δια μέσω τον δικών τους ΜΜΕ να περάσουν στην Κυπριακή κοινωνία, πως η ομοφυλοφιλία και κυρίως η ξεδιάντροπη υπερπροβολή της ως κοινωνικό πρότυπο είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι.

Προχωρώντας ένα βήμα πάρα πέρα, παίρνοντας παράδειγμα από την Ελλάδα, θα δούμε να κατακλύζουν τους τηλεοπτικούς μας δέκτες διάφοροι θολοκουλτουριάρηδες δήθεν επιστήμονες, με επιφανείς πολιτικάντηδες, οι οποίοι με ιστορίες επιστημονικής φαντασίας θα προσπαθούν να πείσουν τον Κυπριακό Ελληνισμό ότι και οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ομοφυλόφιλοι. Ουδέν αναληθέστερο όμως αυτού.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιες εκδηλώσεις ντροπής. Είναι οι ίδιοι που ονειρεύονται την παγκοσμιοποίηση και στο πλευρό τους οι εδώ εγκάθετοι τους, που προωθούν τα σχέδια τους για αφελληνισμό της Κύπρου, παρελαύνοντας στα διάφορα κανάλια, μιλώντας για επαναπροσέγγιση και Ελληνοτουρκική «φιλία», μέσω των δικών τους άθλιων θεωριών.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τάσσεται κάθετα εναντίων τέτοιων εκδηλώσεων που σκοπό έχουν να πλήξουν τους θεσμούς, τα ήθη και τις αξίες της κοινωνίας μας. Η Ελληνική οικογένεια, πρέπει να διαφυλαχτεί με κάθε τίμημα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι αυτή που κράτησε στις δύσκολες στιγμές, ζωντανό το Έθνος για χιλιετίες και συνεχίζει να το κρατά ακόμα ζωντανό.

Καλούμε όλες τις αρμόδιες αρχές, όπως προχωρήσουν στην απαγόρευση τέτοιων αποτρόπαιων εκδηλώσεων. Καλούμε δε, την κοινωνία αλλά κυρίως και την εκκλησία, όπως σταθούν ανάχωμα και να λειτουργήσουν με κάθε μέσο, κατασταλτικά σε αυτά τα φαινόμενα.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα, ότι σαν Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, δεν θα ανεχτούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προσβάλουν την δημόσια αιδώ και προκαλούν το λαϊκό αίσθημα.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις