Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου Μετώπου Νεολαίας (16/4/13) Για το συνέδριο στα κατεχόμενα

Διεθνές εκπαιδευτικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα κατεχόμενα, στις στις 17 και 18 Μαΐου, με τη συμμετοχή Ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών συνδικαλιστικών οργανώσεων, στο ξενοδοχείο Salamis Bay, το οποίο είναι Ελληνοκυπριακής ιδιοκτησίας σύμφωνα με την εφημερίδα Αλήθεια. Σε τέτοιο άθλιο σημείο έχει καταντήσει η πατρίδα μας όπου για μία ακόμη φορά αγνοούνται επιδεικτικά από τους Ευρωπαίους εταίρους το γεγονός πως η Κύπρος μας είναι ημικατεχόμενη.


Για να είμαστε βεβαίως ειλικρινείς δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Το άθλιο κυπριακό κράτος έχει εδώ και χρόνια αναγνωρίσει de facto το ψευδοκράτος. Οι καφέδες των πρώην και νυν προέδρων στα σπίτια των πατεράδων μας αλλά και τα ψάρια που απόλαυσαν οι νεολαίοι των κυβερνώντων στην κατεχόμενη Κερύνεια είναι μόνο λίγα από τα περιστατικά που κάνουν τους ξένους να αγνοούν τα οποιαδήποτε δικαιώματά μας.

Την ίδια στιγμή που το προτεκτοράτο που ονομάζεται Κύπρος προσκυνάει τους παγκόσμιους τοκογλύφους και τους παραδίδει γη και ύδωρ, οι Τούρκοι με την ανάληψη του εκπαιδευτικού συνεδρίου κάνουν επίδειξη δύναμης.

Μάλιστα αντί η πλευρά μας να αντιδράσει δυναμικά καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω της ευρωβουλευτή Αντιγόνη Παπαδοπούλου, να σεβαστεί την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας. Με λίγα λόγια περιμένουμε από τους ξένους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Όταν όμως το υπερκράτος των Βρυξελλών δεν μπορεί να διαφυλάξει τα ίδια της τα δικαιώματα, θα διαφυλάξει αυτά της Κύπρου; Το έχει κάνει ποτέ προηγουμένως ή και αυτή είναι πλήρως υποταγμένη στην παγκόσμια κυριαρχία.

Ότι και να κάνει όμως η κυβέρνηση, όποια και να είναι η αντίδρασή τους να είναι σίγουροι πως το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), το μόνο ζωντανό κομμάτι της ελληνικής νεολαίας, θα αντιδράσει δυναμικά δίχως ωχαδερφισμούς, συμβιβασμούς και υποταγή αλλά με μοναδικό γνώμονα την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού  Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις