Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Δελτίο τύπου (15/04/13) για την διαφημίση των κατεχομένων από την LiDL

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Καθημερινής, ότι η γνωστή αλυσίδα υπεραγορών LiDL διένειμε φυλλάδια στην Γερμανία διαφημίζοντας ως προορισμό διακοπών την κατεχόμενη Κύπρο. 


Όπως αναφέρει η εφημερίδα ''Καθημερινή'' που ερεύνησε σε περισσότερο βάθος το ζήτημα στην ιστοσελίδα της LIDL στην Γερμανία βρήκε πληθώρα επιλογών και προσφορών του ταξιδιωτικού γραφείου της LIDL, το οποίο λειτουργεί μέσω της επίσημης τους ιστοσελίδας, διακοπές στην "βόρεια Κύπρο" με πτήσεις προς την Αττάλεια και ακολούθως προς το παράνομο αεροδρόμιο του Ερκάν.

Η επιχειρηματική κίνηση της LIDL κάθε άλλο παρά ως ένα μονωμένο συμβάν μπορεί να παρουσιαστεί, αφού πρόκειται για μια στρατηγική επιλογή της εταιρείας για ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των κατεχόμενων. Σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγεί έρευνά στην ιστοσελίδα "http://www.lidl-reisen.de'' για διακοπές για "Κύπρο" ως προορισμό, και με προδιαγραφές 3* + ξενοδοχείων, 7 στα δέκα ξενοδοχεία που προτείνει η ιστοσελίδα είναι στην κατεχόμενη Κερύνεια και Αμμόχωστο, και μόνο 3 στις ελεύθερες περιοχές.

Φυσικά και δεν περιμένουμε καμιά κίνηση από τους κυβερνώντες, αφού όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν να υποβαθμίσουν το Κυπριακό πρόβλημα από εισβολή και παράνομη συνεχιζόμενη εισβολή, σε ένα πρόβλημα μεταξύ δύο κοινοτήτων. Εξάλλου στην Ευρώπη και γενικότερα στην διεθνή σκηνή, παραμένουν εγκληματικά αμέτοχοι υποκύπτοντας συνεχώς στις οποιεσδήποτε απαιτήσεις της Τουρκία και του Ψευδοκράτους, ενώ με τις αδέξιες τους στάσεις βρίσκονται μόνο λίγα βήματα από την πλήρη αναγνώριση ενός παράνομου μορφώματος.

Εμείς με την σειρά μας, αφού δεν έχουμε κάποιο θεσμικό ρόλο, απαιτούμε από τον Ελληνισμό να επιδείξει Εθνικό αίσθημα ευθύνης τιμωρώντας όλους αυτούς που προκαλούν κακό στην πατρίδα μας. Καλούμε όσους παραμένουν Εθνικά σκεπτόμενους συμπατριώτες μας, να μην αγοράζουν προϊόντα, απομονώνοντας αυτές τι εταιρίες.
Οποιαδήποτε συνεργασία ή προβολή των κατεχομένων αποτελεί πλήγμα για τα ιστορικά μας δίκαια και δεν πρέπει να επιτραπεί.

Ας δώσουν οι πολίτες την δική τους απάντηση, που δεν πρέπει να είναι άλλη από το «Καμιά συνεργασία με τον κατακτητή - Τιμωρία σε όσους το κάνουν»

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις