Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

15 κιλά ναρκωτικών στην κατοχή πολιτικού πρόσφυγα

Ο 52χρονος κλήθηκε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου εναντίον εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Άλλη μια υπόθεση διερευνά η αστυνομία, για υπόθεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή και πάλι πολιτικού πρόσφυγα, 52 ετών. Μετά από σχετική έρευνα σπίτι του, βρέθηκαν πέραν των 15 κιλών, τα οποία προορίζονταν να διοχετευτούν στην Κυπριακή κοινωνία.


Σύμφωνα με πληροφορίες της οποίες λάβαμε, τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διεξήγαγαν χθες έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 52χρονου κάτοικου Λευκωσίας. Όπως διευκρινίζεται, κατά την έρευνα σε αποθήκη της οικίας, ανευρέθηκαν δύο ταξιδιωτικές τσάντες, οι οποίες περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη, βάρους 14.5 κιλών περίπου. Επίσης, σε κουβά μπογιάς εντοπίστηκε πράσινη σκόνη, βάρους 250 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης και άσπρη σκόνη βάρους 2 περίπου κιλών.

Όμως δεν ήταν μόνο αυτά η ποσότητες που βρέθηκαν. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, μέσα σε τρεις νάιλον τσάντες, ανευρέθηκαν 87 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν φυτική ύλη, που πιστεύεται ότι είναι συνθετική κάνναβη, συνολικού βάρους 348 γραμμαρίων περίπου,101 συσκευασίες που περιείχαν φυτική ύλη που πιστεύεται επίσης ότι είναι συνθετική κάνναβη, βάρους 404 γραμμαρίων περίπου και άλλες 73 συσκευασίες που πιστεύεται ότι περιείχαν φυτική ύλη που πιστεύεται ότι είναι συνθετική κάνναβη, βάρους 219 γραμμαρίων περίπου. Εξάλλου, εντοπίστηκαν τρεις ζυγαριές ακριβείας και διάφορα αλουμινένια άδεια σκευάσματα με διάφορες επιγραφές.

Εναντίων του 52χρονου πολιτικού πρόσφυγα, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθηκε. Άγνωστο παραμένει από πού προμηθεύτηκε όλες αυτές τις ποσότητες ναρκωτικών, με πιο πιθανό σενάριο να αποτελεί η διοχετευσει τους μέσω των κατεχομένων.

Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, οι Τούρκοι μέσω της ανοικτής πληγής για τον τόπο μας, τα οδοφράγματα, δίνουν ναρκωτικά στους πολιτικούς πρόσφυγες και σε άλλους αλλοδαπούς, που δρώντας σαν πεμπτοφαλαγγίτες διοχετεύουν τον θάνατο στην Ελληνική νεολαία. Ο σκοπός τους δεν είναι άλλος από την πλήρη αποχαύνωση του πιο ζωντανού κομματιού μια κοινωνίας, αυτού της Νεολαίας. Άλλωστε αδύνατο μυαλό δεν μπορεί να μάχεται ούτε να σκέφτεται.

Δημοφιλείς αναρτήσεις