Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Δελτίο τύπου (08/04/13) Δυστυχώς επιβεβαίωση του ΕΛΑΜ για λύση πακέτο σε Κυπριακό-Οικονομία-Φυσικό αέριο

Μετά από την χθεσινή συνέντευξη του Έρογλου και τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Νταβούτογλου στα ΜΜΕ, διαφαίνεται ξεκάθαρα πως η τουρκική πλευρά και ο διεθνής παράγοντας επιθυμούν μια συνολική διευθέτηση για Κυπριακό-Οικονομία-Φυσικό Αέριο, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία της ελληνικής πλευράς. 

Δυστυχώς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά, αφού εδώ και αρκετό καιρό μιλούσαμε για προσπάθεια εκ μέρους κάποιων κύκλων εντός και εκτός Κύπρου, για να φέρουν πίσω το σχέδιο Ανάν ή κάποια παρόμοια λύση. Η προσχεδιασμένη φτωχοποίηση του κυπριακού Ελληνισμού έχει ως σκοπό όχι μόνο την υφαρπαγή του φυσικού πλούτου της πατρίδας μας αλλά και την επιβολή μιας άδικης λύσης στο Κυπριακό, δίνοντας την "υπόσχεση" για οικονομική βοήθεια και ανάπτυξη...

Δεν μπορούμε επίσης να παραβλέψουμε τα "καλά λόγια" του κατοχικού ηγέτη για τον Νίκο Αναστασιάδη, λέγοντας πως έχει την βούληση να καταλήξει σε λύση για το κυπριακό και είναι ευκολότερο να συμβεί αυτό με αυτόν στον προεδρικό θώκο.

Καταλήγοντας θα θέλαμε να περάσουμε το μήνυμα προς όλους τους ενδιαφερόμενους πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια όταν η πατρίδα μας ξεπουλιέται με τον χείριστο τρόπο. 

Γραφείο τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις