Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Εθνικιστική παρουσία στο μνημόσυνο του Θεόφιλου Γεωργιάδη


Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρέστηκε την Κυριακή, 17 Μαρτίου, στο Πλατύ Αγλαντζιάς στο μνημόσυνο του Θεόφιλου Γεωργιάδη για να αποτίσει ελάχιστο φόρο τιμής στο φλογερό αγωνιστή. Τα μέλη του κινήματός μας με την παρουσία τους έδειξαν το σεβασμό τους απέναντι στους πολύπτυχους αγώνες που διεξήγαγε ο αδούλωτος ήρωας. Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης φονεύθηκε άνανδρα στις 20 Μαρτίου 1994 στην είσοδο της οικίας του από πράκτορες της ΜΙΤ καθώς η Τουρκία θορυβήθηκε από τα βαρύτατα πλήγματα που είχε δεχτεί από την πολύπλευρη δράση του.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας διεξήχθη τρισάγιο στο χώρο της θυσίας του και έπειτα κατάθεση στεφάνων. Ακολούθως, έλαβε το λόγο ο πατέρας του ήρωα ο οποίος σε μία συγκινητική ομιλία κάλεσε άπαντες να συστρατευθούν σε κοινό αγώνα για το καλό της πατρίδας και υπενθύμισε ότι ο αυχένας των Ελλήνων δεν ανέχεται ξένο ζυγό.

Άξια αναφοράς είναι τα λόγια που απηύθυνε στα μέλη μας ο κ. Χαράλαμπος Γεωργιάδης καθώς δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο δύσκολο αγώνα μας και μας ενέπνευσε τη δύναμη και το σθένος για να συνεχίσουμε ενάντια στο κλίμα υποχωρήσεων και συμβιβασμών που κυριαρχεί στις μέρες μας.
Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θεωρούμε ότι είναι χρέος μας να τιμούμε τους ανδρείους άντρες, όπως το παράδειγμα του Θεόφιλου Γεωργιάδη, όπως τους αξίζει και όχι να αφήνονται στη λήθη της ιστορίας.Δημοφιλείς αναρτήσεις