Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Η επιστροφή του φιλολαϊκού, υπερπατριώτη Λιλλήκα


Με ανακοίνωση επανήλθε δριμύτερος ο τέως επαναπροσεγγιστής, νεοφιλελεύθερος και υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2013 και νυν πατριώτης, φιλολαϊκός, εξαφανισμένος πολιτικός, Γ. Λιλλήκας.


Στην ανακοίνωση του αναφέρεται σε συμφωνία η οποία οδηγεί σε εθνική καταστροφή την Κύπρο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο «ηγέτης» Ανα(ν)στασιάδης «πρόδωσε» την λαϊκή εντολή που πήρε υποσχόμενος βελτίωση των όρων του μνημονίου.

Εμείς απλά να θυμίσουμε τον ανυποψίαστο, ευκολόπιστο και όπως πάντα απατημένο λαό, ότι ο και πάλι φανατικά ΣΗΜΕΡΑ πολέμιος του Ν. Ανα(ν)στασιάδη, όπως ήταν άλλωστε και κατά την προεκλογική περίοδο, πριν λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή, 8/03/13, δήλωνε μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής «Δημοκρατίας» στο προεδρικό την στήριξη του αλλά και την ικανοποίησή του από τη στάση που τηρείται έναντι της Τρόικας. Ενώ τόνισε ότι οι κινήσεις που γίνονται είναι προς την ορθή κατεύθυνση εκφράζοντας δε την πεποίθηση ότι υπάρχουν διέξοδοι.


Ο αιώνιος πολιτικάντης που διψά για δόξα και καρέκλα εξουσίας, οσφραίνοντας την αγανάκτηση και την απόγνωση του κόσμου σαν λαγωνικό έτρεξε να εκμεταλλευτεί προς δικό του όφελος.  Ενώ σείστηκε όλος ο κυπριακός λαός με το κούρεμα των καταθέσεων του από τους τοκογλύφους σε άψογη συνεργασία με το φιλελεύθερο φερέφωνο τους τον Ανα(ν)στασιάδη, ο εταίρος πρώην υποψήφιος ζητά επανάληψη εκλογών.

Καλούμε τον κόσμο, να κλείσει τα αυτιά του και τα μάτια του στα διάφορα κελεύσματα των καιρών και αντιθέτως να ανοίξει το μυαλό του, μη εμπιστευόμενος και πάλι τους γνωστούς λαοπλάνους, που τους θέλουν υποχείριους για τα δικά τους συμφέροντα. Είναι καιρός όλοι να πάψουν να εμπιστεύονται τους δήθεν πεφωτισμένους πολιτικάντηδες μας, και να στραφούν προς τις αγνές, καθαρές Εθνικές λύσεις, μέσω ενός Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.


Δημοφιλείς αναρτήσεις