Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

Θέλουμε ΗΓΕΤΕΣ και ΟΧΙ ικέτες - Πολιτική κάθαρση ΤΩΡΑ!


Τις τελευταίες μέρες δίνουν και παίρνουν τα διάφορα σκάνδαλα που ακούγονται στα ΜΜΕ, περί διαφόρων πολιτικών που γνώριζαν εκ των προτέρων το τι δρόμο θα ακολουθούσε η Κύπρος με όλες τις διεργασίες που γίνονταν με τον Eurogroup, όσο αφορά το δανεισμό μας και τα διάφορα μέτρα που πρέπει να παρθούν για δήθεν ανάκαμψη της οικονομίας.Το πρώτο που ακούστηκε ήταν εκ μέρους του κ. Σόιμπλε, που ανέφερε ότι ο νυν πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ . Νίκος ΑΝΑΝστασιάδης, παρόλο που αυτοί ήθελαν να αφήσουν εκτός κουρέματος τους μικροκαταθέτες, η κυπριακή κυβέρνηση, καθώς επίσης και η Κομισιόν με την ΕΚΤ, δεν δέχθηκαν κάτι τέτοιο.

Ακολούθως στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα έγγραφο - «βόμβα» του ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας κ. Σόιμπλε, σύμφωνα με το οποίο η προηγούμενη  κυβέρνηση της Κύπρου και ο προκάτοχος του Ν. Αναστασιάδη στην προεδρία της χώρας, ο Δ. Χριστόφιας του ΑΚΕΛ, γνώριζε για το «κούρεμα»  των καταθέσεων στην Κύπρο, από τον περασμένο Νοέμβριο ήδη, έστω και εάν δεν είχαν  προσδιορισθεί όλες οι λεπτομέρειες της εφαρμογής τους!Στην συνέχεια παρέλασαν στην δημοσιότητα και κυκλοφόρησαν σε διάφορα πηγαδάκια πολλά ονόματα, γνωστών και επιφανών πολιτικών αλλά και οικονομικών παραγόντων που φαίνεται να έχουν αποσύρει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τεράστια ποσά από κυπριακές τράπεζες και να τα μετέφεραν στο εξωτερικό. Πολιτικοί και άλλα άτομα που προέρχονταν από όλους τους πολιτικούς χώρους, ΔΗΣΥ ως ΑΚΕΛ.Η λίστα αυτή των ονομάτων, όπως τονίζουν όλοι τους, δεν μπορεί να δωθεί στην δημοσιότητα αφού όπως λένε υπάρχει προστασία προσωπικών δεδομένων και το να προβούν σε μια τέτοια πράξη απαγορεύεται συνταγματικά. Φυσικά προστασία προσωπικών δεδομένων στην «δημοκρατία» που ζούμε υπάρχει μόνο για συγκεκριμένα άτομα, αφού όταν πρόκειται για άτομα – μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αυτό παραβλέπεται ασύστολως.

Το πλέον αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι οι προαναφερθέντες διαψεύδουν κατηγορηματικά τα διάφορα σενάρια που τους παρουσιάζουν να εμπλέκονται σε ένα καλοστημένο παιχνίδι, με μόνο χαμένο τον απλό πολίτη. Εδώ όμως θα ήθελα να προσθέσω την γνωστή ρήση που λέει: «Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Δεν ξέρω ποια από τα σενάρια ευσταθούν ή έστω έχουν κάποιες δόσεις αλήθειας. Αυτό που γνωρίζω όμως, πέραν πάσης αμφιβολίας, όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ότι κυβερνιόμαστε από ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που εξουσιάζει αυτό τον τόπο με μοναδικό γνώμονα το δικό τους ατομικό συμφέρων. Διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες που κάνουν κοκορομαχίες στα κανάλια με σκοπό να μαντρίσουν τον κόσμο, αλλά πίσω στις σκέψεις έχουν σαν απώτερο σκοπό να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ξένων εξουσιαστών, αντί πινακίου φακής. Στον βωμό της πρόσκαιρης δόξας, της αρχομανίας που τους διέπει, των χρημάτων που τους τάζουν θυσιάζουν κάθε αξία και ιδανικό.

Απάντηση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε είναι μόνο ένα καθαρό κίνημα, που αποτελείτε από απλούς ανθρώπους, στρατιώτες της Εθνικής ιδέας που θυσιάζουν το ατομικό συμφέρων για χάρη της Πατρίδας τους και του λαού τους. Άνθρωποι απλοί, καθημερινοί αλλά γαλουχημένοι με αξίες και ιδανικά, που με όπλο την ιδεολογία τους είναι έτοιμοι να αντισταθούν και να πολεμήσουν έως ότου επέλθει κάθαρση της πατρίδας τους.

Καιρός είναι ο κάθε ένας, να γυρίσει πλάτη σε όλους αυτούς που επέφεραν τον όλεθρο στην πατρίδα μας και να ενώσουν την φωνή τους με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για ένα καλύτερο αύριο για μας και για τις μελλοντικές μας γενεές που έρχονται. Μην υποκύψετε αμαχητί…

Ε.ΛΑ.Μ. η μόνη λύση, για να ξεβρομίσει αυτός ο τόπος! 

Γεάδης Γεάδη
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις