Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

Εμείς τα προβλέψαμε ...

(κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυνση)

Εμείς τα λέγαμε εδώ και πολλά χρόνια και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε, όμως κανένας εκ των "δημοκρατών" ούτε μας πρόβαλε στα ΜΜΕ, ούτε εισακουστήκαμε ποτέ από κάποιο άλλο πολιτικό κόμμα. Παρά μόνο εκστόμιζαν ανυπόστατα ψεύδη, κατηγορίες και λάσπη κατά των Εθνικιστών.

Όμως τελικά οι ακραίοι, οι φασίστες, οι ναζί, όπως μας αποκαλούσαν κατά διαστήματα, είχαν τελικά δίκαιο...

Οι Εθνικιστές, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία πιο πάνω, δια μέσω του Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έκδοση Νοεμβρίου - Δεκέμβριου, έκρουαν το κώδωνα του κινδύνου από το 2002 και την πορεία που θα ακολουθούσε η Κύπρος με την ένταξη της στην Ε.Ε. Διαβάστε αυτούσιο το απόσπασμα ...

Περιοδικό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Έκδοση: Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2002
Α.Τ.: 107

«Όποιος δεν έχει την δύναμη της ψυχής να αντισταθεί στην καταστροφή που έρχεται, αρκείται σε ευχολόγια. Έτσι και μετά την σύνοδο κορυφής της Κοπεγχάγης στην οποία απεφασίσθη η ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση όλοι μιλούν για… Εθνικό θρίαμβο(!), επιμελώς αγνοώντας το βαρύ αντίτιμο αυτής της εντάξεως και τα ουσιώδη των εξελίξεων στο Κυπριακό»

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ή μάλλον καμώνονται πως δεν το γνωρίζουν, η Κύπρος ήθελε την συμπαράσταση της Ελλάδας να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να εξασφαλίσει την λύση του προβλήματος, που υπάρχει στην Ελληνική μεγαλόνησο από το 1974, που είναι πρόβλημα κατοχής από ξένα στρατεύματα του 40% του εδάφους της.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ!

Η ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν θα έπρεπε να λέει τίποτε στο Ελληνισμό, αφού σίγουρα αυτή δεν επιδιώχθηκε για λόγους οικονομικούς. Αντίθετα, η Κύπρος έχει να χάσει στον οικονομικό τομέα από την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση επειδή ως γνωστόν βρίσκεται σε πραγματικά αξιοζήλευτη  από οικονομικής πλευράς κατάσταση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις