Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Παγκύπρια αντιμνημονιακή δράση - Η αστυνομία εμποδίζει την δράση μας


Χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια μοιράστηκαν από τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατά την διάρκεια της Μαθητικής Εκδήλωσης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου σε όλες τις πόλεις.

Τα φυλλάδια ενημέρωναν για τις πάγιες θέσεις του κινήματός μας όπως αυτές ειπώθηκαν ευθύς εξαρχής από την πρώτη μέρα που διαφάνηκαν στον ορίζοντα οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Ο κόσμος υποδέχτηκε με πρωτοφανή χαρά την δράση μας, αφού πλέον η οικονομική κρίση που ταλανίζει τον τόπο μας λύγισε τον κόσμο και βλέπει  στο κίνημά μας την μοναδική του ελπίδα για το μέλλον.

(η αστυνομία εμποδίζει την δράση μας)

Άξια αναφοράς για άλλη μια χρονιά η στάση της αστυνομίας στην Λευκωσία, που ανέκοψε την δράση των μελών μας, χωρίς οποιοδήποτε λόγο και αιτία. Διερωτόμαστε στην δημοκρατία που ζούμε πού είναι η ελευθερία λόγου και αν η αστυνομία έπρεπε να προασπίζεται την ελεύθερη διάδοση των ιδεών και πόσο μάλλον να επιτρέπει σε ένα ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα να κάνει δράση διανέμοντας ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις και τις απόψεις του, ή να προβαίνει σε τέτοιους είδους ενέργειες θυμίζοντάς μας άλλες εποχές βγαλμένες από τις μαύρες σελίδες της ιστορίας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις