Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ


Εδώ και χρόνια έχουμε μάθει να δεχόμαστε τα ανελέητα κτυπήματα του σάπιου πολιτικού κατεστημένου. Με κάθε μέσο που διαθέτουν και με λυσσαλέο τρόπο προσπαθούν διακαώς να κάμψουν την Εθνικιστική Αντίσταση. Γνωρίζουν πως το μοναδικό εμπόδιο στα βρώμικα σχέδια τους για ξεπούλημα της Κύπρου στους Τούρκους και στους διεθνείς τοκογλύφους είναι οι πραγματικοί Έλληνες Εθνικιστές. Αυτά τα παιδιά, που όπως μας αποκαλούν είμαστε τα καμμένα χαρτιά της κοινωνίας τους, έχουν δώσει όρκο τιμής στους νεκρούς του Έθνους, πως δεν θα αφήσουν κανένα θλιβερό πολιτικάντη να ξεπουλήσει την πατρίδα μας. Για αυτό θεωρούν πως αν μας ανακόψουν, θα συνεχίσουν ακάθεκτοι προς υλοποίηση των στόχων τους.

Δεν γνωρίζουν, όμως οι αφελείς, πως η ιδεολογία μας ποτέ δεν ήταν η αρεστή και η κυρίαρχη. Πάντα οι πραγματικοί, αυθεντικοί Εθνικιστές ήταν οι λίγοι, οι τρελοί, οι ονειροπόλοι. Το 1955 όταν ξεκινούσε ο Αρχηγός Διγενής μαζί με μια χούφτα αγωνιστές, οι ραγιάδες έσπευσαν να τον κατηγορήσουν, να πουν πως τα παιδιά της Ε.Ο.Κ.Α. ήταν τραμπούκοι, βαρελότοι, τρομοκράτες και να δώσουν μάλιστα και το όνομα του Διγενή στους εγγλέζους. Αυτή την πολιτική ακολουθούν και σήμερα τόσο οι κουλτουριάρηδες κομμουνιστές του ΑΚΕΛ, όσο και οι δήθεν πατριώτες του Συναγερμού, την πολιτική της ψευτιάς, της ρουφιανιάς και της υποταγής.

Αυτή την πολιτική όμως, εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε ποτέ. Εμάς χαραγμένες μέσα μας, είναι η σημαία της επανάστασης που σήκωσε ο Κολοκοτρώνης το 1821, είναι η σημαία που ύψωσαν οι Εύζωνες στα ιερά εκείνα χώματα της Ιωνίας, είναι η σημαία της επανάστασης που ύψωσε ο Διγενής στην Κύπρο το 1955 και τόσοι άλλοι. Για εμάς η λέξη υποταγή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας, έχουμε γαλουχηθεί με τέτοιες αξίες και ιδανικά που θεωρούμε καθήκον μας ή να αγωνιστούμε και να δούμε όπως αρμόζει και αξίζει την Πατρίδα μας ή να πεθάνουμε παλεύοντας. Κανένας άλλος συμβιβασμός ή μέση λύση δεν υπάρχει.


Και ας κατανοήσουν κάποιοι, πως όταν μια μέρα γίνουμε εμείς οι ισχυροί θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε όσους καταδυνάστευαν τόσα χρόνια την πατρίδα μας και προσπαθούσαν να την ξεπουλήσουν στον εχθρό. Δεν υπάρχει περίπτωση κανένας καραγκιόζης και παλιάτσος της πολιτικής σκηνής να γλυτώσει. 
Οι μέρες της αφθονίας σας κύριοι τελειώνουν. Όσα φάγατε, φάγατε. Κάτι νέο πρόκειται να ξημερώσει και σε αυτό το νέο κόσμο που έρχεται, δεν θα έχετε καμία θέση.

Έχουμε αντέξει εδώ και χρόνια τη λάσπη και τον πόλεμο τους, προσαγωγές, συλλήψεις και κάθε είδος εκφοβισμού δεν μας ανέκοψε. Στεκόμαστε ακόμα εδώ με τα μανίκια σηκωμένα, έτοιμοι για την Τελική Νίκη, μια νίκη για τους αγέννητους και τους νεκρούς, μια νίκη που γενιές εδώ και χρόνια περιμένουν. Μια νίκη που όταν έρθει θα αναπαύσει τις ψυχές των νεκρών ηρώων μας.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Θ.Φ.
Μέτωπο Νεολαίας 
Εθνικού  Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις