Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό της Κύπρου - ΒΙΝΤΕΟ


Στο πλευρό της Κύπρου έμπρακτα ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε αντίθεση με κάποιους άλλους εξ Ελλάδος που έλεγαν ότι η Κύπρος είναι μακρία. Η θέσης του Λαϊκού Συνδέσμου εντός βουλής, δια στόματος του βουλευτών, κ Χρήστου Παππά, Αρτέμη Ματθαιόπουλου και Ηλία Παναγίώταρου. Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν ...


Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς μίλησε στην Ολομέλεια για την κατάσταση της Κύπρου, τονίζοντας πως ό,τι συμβαίνει στα αδέρφια μας, έχει αντίκρισμα και στην Ελλάδα. Η Κυπριακή Βουλή έκανε το καθήκον της και είπε το μεγάλο ΟΧΙ, που δεν είχε πει ο Αναστασιάδης. Αντίθετα, η Ελληνική Βουλή λέει ναι σε όλα, προδίδοντας και πάλι την χώρα. 


Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησε για την στάση της Χρυσής Αυγής και του ΕΛΑΜ στην Κύπρο, που ήταν οι πρώτοι που έκαναν αντιμνημονιακές πορείες. Επίσης, επεσήμανε πως από την πρώτη στιγμή είχαμε προβλέψει πως τα μνημόνια θα φέρουν δυστυχία στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο. Τέλος, επισήμανε πως η Ελλάδα δεν πρέπει να ξεπουλήσει τους Κύπριους αδερφούς μας!


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι η Κύπρος είπε όχι στη Μέρκελ. Απ’ αυτό οφείλουμε να παραδειγματιστούμε για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε απέναντι σε όποιον θέλει να καταστρέψει την Εθνική κυριαρχία της πατρίδος μας.


Δημοφιλείς αναρτήσεις