Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Λίστα εγγραφής στο Εθνικό Γραφείο Εργασίας - 96531920


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στα πλαίσια συνεχούς αναβάθμισης του για κοινωνική προσφορά προς τους οικονομικά δοκιμασμένους συμπατριώτες μας, προχώρησε στην δημιουργία έντυπης φόρμας εγγραφής, στους καταλόγους του Εθνικού Γραφείου Εργασίας, που έχει δημιουργήθει από τον Ιούνιο του 2012.


Η προσπάθεια αυτή είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ που σκοπό έχει  την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων συμπατριωτών μας.

Όποιος άνεργος Έλληνοκύπριος πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και να εγγράφεται στους σχετικούς καταλόγους ανεύρεσης εργασίας, συμπληρώνοντας το σχετικό  έντυπο. Επίσης, όσοι εργοδότες επιθυμούν να προσλάβουν συμπατριώτες μας στις επιχειρήσεις τους, βοηθώντας έτσι κάποια οικογένεια και κατ’ επέκταση την οικονομία του τόπου μας μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα κατά τόπους γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ή στο τηλέφωνο 96531920.

Παρακαλούμε, για περισσότερες πληροφορίες, όπως διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση μας, κάνοντας κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο:

(κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Δημοφιλείς αναρτήσεις