Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Δελτίο τύπου (19/3/2013) για την απόφαση της Βουλής.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) χαιρετίζει την απόφασή της κυπριακής βουλής. Προφανώς οι πολιτικάντηδες που ευθύνονται για την μέχρι εδώ πορεία της οικονομίας μας φοβήθηκαν την αντίδραση του λαού και καταψήφισαν την επαίσχυντη συμφωνία που συμφώνησε ο Νίκος Αναστασιάδης στο Εurogoup.


Από την παρακολούθηση των ομιλιών των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την στάση του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ. Ο Άντρος Κυπριανού αντί να παραμείνει στην απόφαση του κόμματος του και στην αιτιολόγηση της προχώρησε σε ακατάσχετη πολιτικολογία και λαϊκισμό παραβλέποντας πως το κόμμα του και η διακυβέρνηση Χριστόφια ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την κακή κατάσταση της οικονομίας μας.

Επίσης από ότι φάνηκε στην ομιλία του Αναπληρωτή Προέδρου του, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο ΔΗΣΥ επιμένει ακόμα και τώρα στην συμφωνία που σύναψε ο Νίκος Αναστασιάδης και δεν υπερψήφισε το νομοσχέδιο φοβούμενος το πολιτικό κόστος.

Η απόφαση της Βουλής δεν πρέπει να μείνει εκεί. Θα πρέπει σε πνεύμα εθνικής ομοψυχίας να απεγκλωβιστούμε από λογικές μνημονίου και οποιασδήποτε εξωτερικής βοήθειας η οποία θα ζητά εθνική κυριαρχία ως αντάλλαγμα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα καταθέσει εντός ολίγων ωρών την δική του πρόταση για έξοδο από την κρίση και των απεγκλωβισμό από μνημονιακές πολιτικές.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις