Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

(ΟΜΙΛΙΑ Κ.Ο - ΒΙΝΤΕΟ) Ν.Γ.Μιχαλολιάκος : To Ε.ΛΑ.Μ είναι κομμάτι της Χρυσής Αυγής


Η ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Συναγωνιστή Νίκου Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλετική Ομάδα του κόμματος συνοδεύτηκε από τη παρουσία του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), Συναγωνιστή Χρίστου Χρίστου καθώς και του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Συναγωνιστή Γεωργίου Χαραλάμπους. Στην έναρξη της ομιλίας του ο κ. Μιχαλολιάκος καλοσώρισε στο κτίριο της ελληνικής 
βουλής τον Πρόεδρο και τον υποψήφιο του κόμματός μας, υπενθυμίζοντας τους πάντες για τους αδελφικούς δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) και του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή που ξεπερνούν τα στενά όρια της πολιτικής συνεργασίας.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας :
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος  « Όπως ακριβώς η Κύπρος είναι ένα κομμάτι της Ελλάδας που δεν το χαρίζουμε εις τους αιώνες των αιώνων, έτσι και το Ε.ΛΑ.Μ είναι ένα κομμάτι της Χρυσής Αυγής, γιατί η Κύπρος δεν είναι Ελληνική,  η Κύπρος είναι Ελλάδα»

Η αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), θα παραστεί και θα συμμετάσχει δια δεκάδων Ελαμιτών στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους ηρωικούς πεσόντες των Ιμίων αύριο Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις