Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Ξένοι παρολίγο να σκοτώσουν Έλληνα της ΚύπρουMε τραύμα από πυροβόλο όπλο, μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Λευκωσίας 29χρονος, ο οποίος δέχθηκε τον πυροβολισμό από αλλοδαπούς, όταν τους έκανε παρατήρηση, επειδή απέκοψαν την κυκλοφορία.

Ο 29χρονος κατάφερε να μεταβεί αρχικά στην οικία του και ακολούθως μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους διαπίστωσε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο πίσω μέρος της πλάτης.

Η  καταγγελία αφορά υπόθεση τραυματισμού και διερευνάται, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δράστες είναι ομάδα κοινοτικών, οι οποίοι αναζητούνται.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο(Ε.ΛΑ.Μ.), θέλουμε να δηλώσουμε την συμπαράσταση στον άτυχο νεαρό που έπεσε θύμα της παραβατικότητας των ξένων στην Κύπρο.

Επίσης απαιτούμε από το κράτος να εφαρμόσει άμεσα  σκληρή μεταναστευτική πολιτική και για τους κοινοτικούς αφού όπως βλέπουμε μετατρέπουν τις γειτονιές μας σε κέντρα παραβατικότητας.

Καλούμε την αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων να συλληφθούν οι δράστες και να απελαθούν άμεσα από το νησί μας.

Τέρμα πια στην ανοχή, Εθνική Πολιτική τώρα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις