Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Σείστηκε η Χοιροκοιτία


“Κύπρος – Αιγαίο μέτωπο ενιαίο ” αυτό το σύνθημα δόνησε την ατμόσφαιρα στην αίθουσα που διεξήχθη η Παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Χοιροκοιτία παρουσία εκατοντάδων φίλων του κινήματος. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος και ιδρυτής του κινήματός μας Χρίστος Χρίστου, ο υποψήφιος για την Κυπριακή Προεδρία με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεώργιος Χαραλάμπους και ο εκλεκτός μας προσκεκλημένος Χρίστος Παππάς βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.


Την έναρξη της εκδήλωσης σήμανε η άφιξη των ομιλητών στον χώρο. Ο κόσμος στάθηκε όρθιος,  με παρατεταμένο χειροκρότημα  και φανερά ενθουσιασμένος υποδέχτηκε θερμά τους άνδρες που εισέρχονταν στον χώρο.

Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο Πέτρος Κουντουρέσιης μέλος του πολιτικού συμβουλίου και στέλεχος της Τοπικής Οργάνωσης Πάφου. Ο συναγωνιστής αρχικά ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια καλωσόρισε τον συναγωνιστή Παππά. Ακολούθως αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Γιώργου Χαραλάμπους και ανέπτυξε τους λόγους που σύσσωμος ο Κυπριακός Ελληνισμός πρέπει να στηρίξει την υποψηφιότητα αυτή. Επίσης έκανε αναφορά στον ένδοξο αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. Κλείνοντας εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της  17ης Φεβρουαρίου.

Ακολούθως  τον λόγο έλαβε ο υπεύθυνος Τ.Ο Λάρνακας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Ο συναγωνιστής με την σειρά του καλωσόρισε τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Χρυσής  Αυγής. Εν συνεχεία έκανε αναφορά στα σκάνδαλα που δημιούργησαν οι πολιτικοί της Κύπρου. Αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ερντογάν λέγοντας χαρακτηριστικά πώς η Κύπρος υπάρχει και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας Κλείνοντας ο συναγωνιστής τόνισε πως ψήφος στο Ε.ΛΑ.Μ είναι ψήφος για την ελευθερία της πατρίδος μας.
Επόμενος ομιλητής ο συναγωνιστής Γεάδης Γεάδη υπεύθυνος Τ.Ο Λευκωσίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, ο οποίος εξήρε το έργο της Χρυσής Αυγής και αναφέρθηκε στην ετήσια παρουσία αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής στα Εθνικά μνημόσυνα που γίνονται στην Κύπρο, ενώ μίλησε για την αδάμαστη Ελληνική ψυχή που παρ' όλες τις αντιξοότητες έμεινε αγέρωχη δια μέσω τον καιρών. Ακολούθως, ο συναγωνιστής μίλησε για τους οίκους αξιολόγησης που υποβαθμίζουν την Κυπριακή οικονομία, εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα. Κλείνοντας την ομιλία του, κάλεσε για συσπείρωση γύρω από την υποψηφιότητα του Γεώργιου Χαραλάμπους.

Στο βήμα ανεβαίνει ο Χρίστος Παππάς, βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.  Ο κ. Παππάς αρχίζοντας την ομιλία του εξέφρασε την βαθιά συγκίνηση του, που βρίσκεται στην μαρτυρική μεγαλόνησο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί σε ήρωες της Ελληνικής Ιστορίας της Κύπρου, στον Αυξεντίου στον Παλλικαρίδη, στον Ισαάκ και τον Σολωμό  λέγοντας πως είμαστε αυτοί που πρέπει να δικαιώσουν τις θυσίες τους. Μίλησε για την επίσκεψή του στα φυλακισμένα μνήματα και μας μετέφερε τα συναισθήματα του. Ακολούθως, μίλησε για τον αλύτρωτο Ελληνισμό και τον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή να τον λυτρώσει. Κλείνοντας, ο συναγωνιστής Παππάς είπε πως η άνοδος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι δεδομένη.

Μετά τον Χρίστο Παππά, σειρά είχε ο Γεώργιος Χαραλάμπους να ανέβει στο βήμα. Ο  κ. Χαραλάμπους στην αρχή της ομιλίας του μίλησε για την τιμή που νιώθει, να είναι υποψήφιος με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Συνεχίζοντας ο κ. Χαραλάμπους, ανέπτυξε για τις εκλογές, την υποψηφιότητα του, τον αγώνα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ενάντια στην κομματοκρατία. Στην συνέχεια άδειασε τους πολιτικούς του αντιπάλους και έκανε αναφορά σε σκάνδαλα που ρήμαξαν την πατρίδα μας. Μίλησε κατά του μνημονίου και ζήτησε να αγωνιστούμε για την απελευθέρωση της πατρίδος μας. Στην συνέχεια ο κ. Χαραλάμπους έπλεξε το εγκώμιο του κ. Παππά και της Χρυσής Αυγής και επ’ ευκαιρίας καλωσορίζοντάς τον στο νησί. Κλείνοντας ο εξέφρασε την πεποίθηση πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα βαδίσει στα χνάρια της Χρυσής Αυγής.

Τελευταίος ομιλητής, ο Πρόεδρος και ιδρυτής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) Χρίστος Χρίστου. “Ανεπιθύμητος στην Αλβανία καλοδεχούμενος εδώ”, με αυτή την φράση ο πρόεδρός μας καλωσόρισε τον κ. Παππά στην Κύπρο. Έπειτα με σκληρό λόγο κατέδειξε την υποκρισία που διακρίνει του βασικούς υποψηφίους και πολιτικούς μας αντιπάλους, από τον υποψήφιο του σχεδίου Ανάν, στον υποψήφιο των ιδεών Γκάλη και της πολιτικής του χαμαιλεοντισμού και από εκεί στον υποψήφιο της Αριστεράς και αυτών που κατέδιδαν του αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. O Πρόεδρος μας ακολούθως μίλησε για την τιμιότητα και την αξιοπιστία τόσο της υποψηφιότητας του Γεωργίου Χαραλάμπους όσο και ολόκληρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Ευχαρίστησε και αυτός τους παρευρισκομένους, έκανε κάλεσμα αγώνα και κλείνοντας έστειλε μήνυμα νίκης για την 17η Φεβρουαρίου.


Αξίζει να σημειωθεί, πως εκατοντάδες κόσμου μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η αίθουσα αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που ακολουθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Για ακόμη μια φορά, βλέπουμε ότι ο κόσμος μας αγκαλιάζει, μας χρειάζεται και μας ζητά, μας θεωρεί ως την μόνη του ελπίδα, ως την μόνη δύναμη που θα ξελασπώσει την Κύπρο και σίγουρα αυτό μας καθιστά ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Ο Εθνικιστικός χείμαρρος δεν γυρίζει πίσω.

Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις