Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Εθνικισμός και Εκλογές


Κάθε κόμμα το οποίο έχει σκοπό να βρίσκεται ενεργά στην πολιτική σκηνή του τόπου πρέπει να έχει συνεχή και σταθερή παρουσία στις εκλογικές αναμετρήσεις. Μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει να βρεθεί στην κατάλληλη θέση ούτως ώστε να έχει την δυνατότητα να εργαστεί για αυτά που πιστεύει.


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) όμως δεν είναι το κάθε κόμμα. Είναι ένα Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα το οποίο προεκλογικά, μετεκλογικά, καθημερινά και όλες τις ώρες της ημέρας έχει συνεχή παρουσία στην κοινωνία. Έχει συνεχή παρουσία στην κοινωνία για να περάσει το Εθνικό μήνυμα, για να κάνει πράξεις τα λόγια του, αλλά και για να σταθεί στο πλευρό των "αδύναμων" συνανθρώπων μας.

Για εμάς τους Εθνικιστές, οι εκλογές είναι απλά ένα από τα πολλά μέσα για να ασκήσουμε την πολιτική μας, αλλά και για να αυξήσουμε την επιρροή μας στην κοινωνία, όπως τόνισα προηγουμένως και όχι ο αυτοσκοπός. Έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε με αμείωτους ρυθμούς αλλά και με περισσότερη ένταση τον αγώνα μας, έτσι όπως κάναμε τα τελευταία 5 χρόνια. Έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε γιατί ο Εθνικισμός από τους στρατιώτες του ΑΠΑΙΤΕΙ: Πίστη, Επιμονή και Υπομονή.

Η Νίκη είναι δεδομένη και προεξοφλημένη. Με Πίστη στον Πρόεδρο μας, Επιμονή ως προς τους αγώνες μας αλλά και Υπομονή σε σχέση με το χρόνο, όλα όσα οραματιζόμαστε θα γίνουν πράξη. Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν πρέπει να είναι λόγος κλάψας και ηττοπάθειας. Για εμάς δεν υπάρχει αρνητικό αποτέλεσμα.

Από σήμερα συνεχίζουμε το έργο μας κανονικά και θα αποδείξουμε σε όλους, που δεν μπορούν να κατανοήσουν το πνεύμα του Εθνικιστή, πως είμαστε ήδη Νικητές...

Ανδρέας Γιαλλουρίδης
Πρόεδρος Μετώπου Φοιτητών
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις