Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Επιτυχημένη η εκδήλωση στα Λύμπια

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η προεκλογική εκδήλωση στα Λύμπια. Κεντρικοί ομιλητές όπως και σε κάθε εκδήλωση ήταν ο Χρίστος Χρίστου Πρόεδρος και ιδρυτής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και ο Γεώργιος Χαραλάμπους υποψήφιος για την Κυπριακή Προεδρία.


Στην παρουσία αρκετού κόσμου άρχισαν οι ομιλίες. Πρώτος χαιρετισμό απεύθυνε ο συναγωνιστής Γεάδης Γεάδη ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους  και ανέπτυξε τους  λόγους που το κίνημά μας αποφάσισε να κατέλθει αυτόνομα στις Προεδρικές εκλογές. Κλείνοντας κάλεσε όλους τους παρευρισκομένους να γίνουν αγγελιοφόροι των ιδεών μας και κάλεσε στο βήμα τον Γεώργιο Χαραλάμπους .

Ο κ. Χαραλάμπους ανεβαίνοντας στο βήμα ευχαρίστησε και αυτός του παρευρισκόμενους και ανέφερε την ιδιαίτερη χαρά που ένιωσε που βρισκόταν ανάμεσα σε συγχωριανούς του.

Στην συνέχεια ανέπτυξε της θέσεις του κινήματός μας για θέματα οικονομίας, μετανάστευσης και για το Κυπριακό. Ακολούθως έκανε αναφορά στην ανεργία η οποία όπως  ανέφερε χαρακτηριστικά γονάτισε τον λαό, τονίζοντας πως το βλέπει στην τοπική κοινωνία του χωριού του των Λυμπιών. Ο συναγωνιστής εξήγησε τους λόγους που το κίνημά μας δεν στηρίζει κανένα εκ των άλλων υποψηφίων και με επιχειρήματα κατέδειξε την αναξιοπιστία τους. Κλείνοντας ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους  και έδωσε σύνθημα νίκης.
Επόμενος και τελευταίος ομιλητής  ο ιδρυτής και πρόεδρος  του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου. Ο Συναγωνιστής Χρίστου σε μια ομιλία με πύρινο λόγο κατέδειξε τους λόγους της αυτόνομης καθόδου του κινήματός μας στις Προεδρικές εκλογές. Συνεχίζοντας ανέπτυξε τις θέσεις του κινήματός μας όσον αφορά την οικονομία, το Κυπριακό, την μετανάστευση, την κοινωνική πολιτική , το φυσικό αέριο. 

Τόνισε την ανάγκη να αποκοπούν τα επιδόματα από αλλοδαπούς, πολιτικούς πρόσφυγες, τουρκο“κύπριους” ως άμεση λύση στο πρόβλημα ρευστότητας του κράτους. Επίσης τόνισε πως πρέπει να μειωθούν άμεσα οι μισθοί των βουλευτών, υπουργών, του Προέδρου της δημοκρατίας και κρατικών αξιωματούχων. Με αυτό τον τρόπο όπως είπε θα μπορέσουμε να βρούμε τα χρήματα για να βγει το κράτος από την δυσμενή οικονομική κατάσταση  και στο θέμα των τραπεζών ανέφερε πως αν δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν ας κλείσουν αναφερόμενος στο παράδειγμα της Ισλανδίας. 

Ο Πρόεδρός μας έκανε εκτενή αναφορά στους ανθυποψηφίους  του Γεωργίου Χαραλάμπους στις επερχόμενες εκλογές αποδεικνύοντας πως είναι εντελώς αναξιόπιστοι. Κλείνοντας ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και τους κάλεσε σε αγώνα για να κερδίσουμε τα δίκαια του λαού και της πατρίδας.

Η εκδήλωση έληξε με συζήτηση μεταξύ του κόσμου και των ομιλητών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος γέμισε την αίθουσα σε ακόμη μια προεκλογική συγκέντρωση  του κινήματός μας. Για ακόμη μια φορά το μήνυμα που λάβαμε είναι πως ο κόσμος μας αγκαλιάζει και μας θεωρεί την ελπίδα του. Αυτό μας καθιστά την  ανερχόμενη πολιτική δύναμη της Κύπρου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις