Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Εγκληματικότητα και ΔικαιοσύνηΑπό το 2004 έχει παρατηρηθεί θεαματική άνοδος της εγκληματικότητας και σοβαρή αδυναμία της δικαστικής εξουσίας, στην απόδοση δικαιοσύνης.

Την ίδια στιγμή, εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί, κοινοτικοί και αιτητές πολιτικού ασύλου, συνεπικουρούμενες από τα στίφη των τουρκοκυπρίων και τούρκων εποίκων, αλωνίζουν στην ελεύθερη περιοχή της νήσου καταληστεύοντας τους Έλληνες, υπό την ανοχή του Κυπριακού Κράτους, τη στήριξη της αριστεράς και την ένοχη σιωπή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, φαινομένων εγκληματικότητας που ποτέ στο παρελθόν η πατρίδα μας δεν είχε ζήσει.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) απαιτεί, την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και αιτητών πολιτικού ασύλου και το άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων.

Επίσης απαιτεί:
Απόσυρση αστυνομικών υπαλλήλων από υπηρεσίες γραφείου και κάλυψη των θέσεων αυτών με μετατάξεις των πλεοναζόντων από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Όλοι οι αστυνομικοί να είναι μάχιμοι και στον δρόμο. Κατάργηση της άνευ λόγου φύλαξης προσώπων, όποιος επιθυμεί προσωπικής προστασίας να προσλαμβάνει ιδιώτες.

Το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης να ηγείται Υπουργός που θα προέρχεται υποχρεωτικά από τις τάξεις των μάχιμων Αξιωματικών. Απόσυρση των γραφιάδων και των κομματαρχών από την ηγεσία της Αστυνομίας.

Θέσπιση αυστηρότερων ποινών για επίορκους δημοσίους λειτουργούς και πολιτικά πρόσωπα. Μόνο με σκληρά μέτρα καταστολής και σωφρονισμού θα απαλλαγεί η χώρα από τη διαφθορά του δημοσίου βίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις