Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Κοσμοσυρροή στο Ακάκι
Σε όμορφο κλίμα και με την παρουσία αρκετού κόσμου ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκδήλωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο χωριό Ακάκι, της επαρχίας Λευκωσίας. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του κινήματός μας Χρίστος Χρίστου και ο υποψήφιος για την Κυπριακή Προεδρία Γεώργιος Χαραλάμπους. Επίσης, ομιλία απεύθυνε ο συναγωνιστής Γεάδης Γεάδη υπεύθυνος Τ.Ο Λευκωσίας.


Οι ομιλίες άρχισαν με αυτή του συναγωνιστή Γεάδη. Αρχικά, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στην συνέχεια μίλησε για την Εθνικιστική υποψηφιότητα. Ανέπτυξε στον λόγο του, την πολιτική αστάθεια των υπόλοιπων υποψηφίων και την πολιτική αναξιοπιστία που τους χαρακτηρίζει. Κλείνοντας, τόνισε πως το εκλογικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους ανθρώπους που θα μας στηρίξουν.

Επόμενος ομιλητής ο Γεώργιος  Χαραλάμπους, ο κ. Χαραλάμπους μετέφερε στον κόσμο το προεκλογικό πρόγραμμα του κινήματός μας και τις άμεσες λύσεις που προτείνουμε για τα μείζον θέματα που ταλανίζουν ην κοινωνία μας. Μεταξύ άλλων, ανέπτυξε και  την θέση μας για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων και ανέλυσε πως αυτά επηρεάζουν την κοινωνία μας τόσο σε επίπεδο Εθνικό, κοινωνικό, πολιτικό και σε θέματα μετανάστευσης και εγκληματικότητας.  Κλείνοντας, κάλεσε τους παρευρισκομένους να μας στηρίξουν για να διεκδικήσουμε τα δίκαια τους , και τόνισε την αξιοπιστία του κινήματός μας.

Οι ομιλίες έληξαν με αυτήν του ηγέτη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ο Χρίστος Χρίστου, αρχικά έκανε λόγο για τον πόλεμο που δεχόμαστε τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τα υπόλοιπα κόμματα, διότι είμαστε η φωνή που λέει την αλήθεια και προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς έχοντα. Εν συνεχεία, θύμισε στο ακροατήριο την στάση του κ. Αναστασιάδη το 2004 για το σχέδιο Ανάν, θύμισε το κοινό για την επίσκεψη του εν λόγω κυρίου στην Άγκυρα και τις εκεί δηλώσεις του, που αποκάλεσε ενώπιον των Τούρκων  ιστορικό λάθος τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α, θύμισε την θέση του για αγωγό μέσω Τουρκίας. Ο συναγωνιστής Χρίστου μίλησε και για τις πολιτικές μεταλλάξεις του κ. Λιλλήκα και την συμμετοχή του στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων όταν διετέλεσε υπουργός εσωτερικών, και για τον κ. Μαλά είπε πως εκπροσωπεί το Κυβερνών κόμμα, που κατά  διακυβέρνηση του η Κύπρος έφτασε στο χείλος του γκρεμού. Κλείνοντας, κάλεσε τον κόσμο να σκοτώσει τον ραγιά που έχει μέσα του και να πορευθεί ελεύθερος στις Εθνικιστές γραμμές.

Η εκδήλωση έληξε μετά από συζήτηση του κοινού με τους ομιλητές, κατά την οποία μεταφέρθηκαν οι ανησυχίες  των παρευρισκομένων προς τον Πρόεδρό μας, ο οποίος με την σειρά του τόνισε πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο(Ε.ΛΑ.Μ.) έχει τις λύσεις.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, ο κόσμος του Ακακίου προσήλθε σύσσωμος στον χώρο διεξαγωγής της συγκέντρωσης . Ο κόσμος γέμισε την αίθουσα και αρκετοί στάθηκαν μέχρι έξω για να ακούσουν τις θέσεις μας, και να ενημερωθούν γύρω από την Εθνικιστική υποψηφιότητα. Το γεγονός αυτό μας καθιστά την ανερχόμενη πολιτική δύναμη και την Εθνική αντιπολίτευση του τόπου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις