Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, στην Κύπρο (Φωτορεπορτάζ)


Με την κάθοδο του ο βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Χρήστος Παππάς, ζήτησε από τους συναγωνιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) να πάει για προσκύνημα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος, στο χώρο των φυλακισμένων μνημάτων.

(ο κ. Βρυωνίδης μας εξιστορεί τις ηρωικές στιγμές)Το πρωί του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,  το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο πραγματοποίησε έπαρση μεγάλης Ελληνικής σημαίας στην Χλώρακα της Πάφου παρουσία του συναγωνιστή Παππά και του Προέδρου του Ε.ΛΑ.Μ. Χρίστου Χρίστου

Μετά το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο πλοιάριο Άγιος Γεώργιος, το οποίο μετέφερε όπλα από την Ελλάδα στην Κύπρο για να αρχίσει ο ένδοξος αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. Στο σημείο εκείνο επίσης κατέφτασε και ο Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής στις 10/10/54 για την προπαρασκευή του ενωτικού αγώνα. 
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, επισκέφθηκε τα μνημείο των πεσόντων καταδρομών στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, αποθέτοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στα παλληκάρια που έπεσαν με τα Noratlas από φίλια πυρά, κατά την τουρκική εισβολή.


Στην συνέχεια αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μαζί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Γεώργιου Ζαχαρίου, Κώστα Καψάλη, Κυριάκου Νεοκλέους και Ανδρέα Προδρόμου στους Καπέδες.

Κατάθεση από τον συναγωνιστή Χρήστο Παππά, εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Κατάθεση από τον πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστο ΧρίστουΑκολούθως, η αντιπροσωπεία του Ε.ΛΑ.Μ. με τον Χρήστο Παππά κατευθύνθηκε στο χώρο της θυσίας του υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου πλησίον της Μονής Μαχαιρά. Στο κρησφύγετο όπου οι Άγγλοι αποικιοκράτες έκαψαν ζωντανό τον Αυξεντίου οι συναγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και κατέθεσαν στεφάνι προς τιμήν του αδάμαστου αετού του Μαχαιρά, ο οποίος εμπνέει τον αγώνα των εθνικιστών του Ε.ΛΑ.Μ.
Τον επόμενο μήνα, μετά τις εκλογές στην Κύπρο, θα βρίσκεται και πάλι αντιπροσωπεία του Ε.ΛΑ.Μ. στην κυρίως Ελλάδα, κάνοντας πράξη το «ΚΥΠΡΟΣ-ΑΙΓΑΙΟ-ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ» σε πολιτικό επίπεδο. Σε κάθε βήμα των αγωνιστών του Ε.ΛΑ.Μ. γίνεται φανερό ότι ο κόσμος μας αγκαλιάζει, μας χρειάζεται και μας ζητά, ως την μόνη του ελπίδα, ως την μόνη δύναμη που θα ξελασπώσει την Κύπρο και σίγουρα αυτό καθιστά το Ε.ΛΑ.Μ. ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Ο Εθνικιστικός χείμαρρος δεν γυρίζει πίσω!

Δημοφιλείς αναρτήσεις