Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Για την εκλογή του νέου ΠροέδρουΟ Νίκος Αναστασιάδης κατέχει πλέον την προεδρική καρέκλα. Ο άνθρωπος που σπίλωσε λεκτικά τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ, μιλώντας σε συνέδριο του κόμματος του Ερντογάν  μπροστά από το πανό "όλα για την Τουρκία". Αυτός που το 2004 δήλωνε φανατικός υπέρμαχος του σχεδίου ΑΝΑΝ...

Το μνημόνιο, η ανεργία, η επερχόμενη λύση ομοσπονδίας, οι υδρογονάνθρακες-ενέργεια, η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και η γενική υποδούλωση των Ελλήνων της Κύπρου θα είναι στο προσκήνιο τα επόμενα χρόνια. Μακάρι να διαψευσθούμε για τα δύσκολα χρόνια που θα έρθουν, όμως οι συνθήκες διαβίωσης μας θα είναι αναπόφευκτα δυσχερείς.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είμαστε το μόνο κόμμα το οποίο δεν έχει κατηγορηθεί ΠΟΤΕ για καμιά απάτη εις βάρος του λαού. Γι’ αυτό και η προπαγάνδα από όλους τους πολιτικούς χώρους δεν θα σταματήσει ποτέ. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ΠΟΤΕ δεν ψηφοθήρησε και ΠΟΤΕ δεν συνεργάστηκε/ συμμάχησε με πολιτικάντηδες του σάπιου πολιτικού κατεστημένου. Ας το γνωρίζουν όλοι καλά ότι εμείς στο ζήτημα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας δεν διαπραγματευόμαστε με ΚΑΝΕΝΑ.

Οι γραικύλοι εκείνοι που δήλωσαν μεταξύ άλλων ότι η Κύπρος είναι Ευρωπαϊκή και όχι Ελληνική, οι συνεχιστές  του σχεδίου των Άγγλων για την παραγωγή Κυπριακής συνείδησης και ταυτότητας με σκοπό των αφελληνισμό των Ελλήνων, θα μας βρουν μπροστά τους! 

Το τονίζουμε συνεχώς, έχουμε μπει στην πολιτική εξ’ ανάγκης προώθησης της ιδεολογίας, των θέσεων και των αρχών μας. Αυτές δεν περιλαμβάνουν κανένα ρίψασπη. Ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής είχε πει: "Η αδράνεια και ο φιλοτομαρισμός είναι γνώρισμα και ένδειξη ΣΑΠΙΛΑΣ εθνικής και κοινωνικής. ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς που τα προτιμούν ενώ οι άλλοι ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ και πέφτουν".

Συναγωνιστές/Συναγωνίστριες,
ΔΕΝ υποχωρούμε! Συνεχίζουμε με τα συσσίτια τροφίμων προς τις οικογένειες Ελλήνων την ώρα που άλλοι θα ξεσκονίζουν γραφεία και χρηματοκιβώτια. Συνεχίζουμε των αγώνα μας στο δρόμο ενάντια στο ανθελληνικό σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων. Συνεχίζουμε με τις τράπεζες αίματος και τα γραφεία έυρεσης εργασίας στα κατα τόπους γραφεία. Συνεχίζουμε μέχρι την εξαφάνιση των παθών του έθνους.

Εν κατακλείδι, εμείς στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), έχουμε το κεφάλι ψηλά. Προχωράμε και αντιστεκόμαστε στο δύσκολο και άνισο αγώνα μας. Δεν ξεπουλάμε ΟΥΤΕ πατρίδα, ΟΥΤΕ σημαία ΟΥΤΕ έθνος! Μέχρι την τελική νίκη, μέχρι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του έθνους, μέχρι τη νίκη που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ελληνισμού. Την νίκη εκείνη που θα έχει γνώμονα το καλό του ΕΘΝΟΥΣ και ΟΧΙ προσωπικά συμφέροντα

Αντρέας Χατζηγεωργίου
Μέτωπο Νεολαίας
Τ.Ο. Αμμοχώστου

Δημοφιλείς αναρτήσεις