Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Ο Χριστόφιας ξανακτύπησεΈνα πρωτοφανή διορισμό στα χρονικά της Κυπριακής δημοκρατίας, έκανε ο Δημήτρης Χριστόφιας. Διόρισε υποδιοικητή στην κεντρική τράπεζα. Το όνομα αυτού, Σπύρος Σταυρινάκης.


Αξίζει να σημειωθεί, πώς είναι ο πρώτος διορισμός υποδιοικητή κεντρικής τράπεζας μετά από πενήντα ολόκληρα χρόνια. Η προσπάθεια αυτή, γίνεται φυσικά για να μπορεί το ΑΚΕΛ να ελέγχει την κρατική μηχανή . Αυτό μπορούμε να το συμπεράνουμε από πολλές τέτοιες κινήσεις που έκανε το κυβερνών κόμμα, κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης του.

Ο κ. Σταυρινάκης, άρχισε να εκτελεί τα καθήκοντα του από σήμερα. Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας “Αλήθεια”, ο διορισμός κρατήθηκε μυστικός και ανακοινώθηκε το Σάββατο στα μέσα από το προεδρικό μέγαρο.

Πραγματικά το γεγονός αυτό, προκαλεί την οργή του λαού και δικαιολογημένα αφού σε περίοδο που το κράτος ζητά θυσίες από αυτόν για να μην καταρρεύσει η οικονομία μας, κάνει περιττούς διορισμούς με υψηλά μισθολόγια.


Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), καταδικάζουμε απερίφραστα την πράξη αυτή της κυβέρνησης. Συμμεριζόμαστε την οργή του λαού  και απαιτούμε όπως, ακυρωθεί ο διορισμός  αφού έγινε με τρόπο που εξυπηρετεί κομματικά και όχι Εθνικά συμφέροντα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις