Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Λίβελλος από τον "Πολίτη της Κυριακής" ανήμερα των εκλογών!


Με δύο δημοσιεύματα η εφημερίδα Πολίτης επιτέθηκε στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) διαδίδοντας ψεύδη και ανυπόστατες φήμες, ανήμερα των προεδρικών εκλογών.


Συγκεκριμένα στο πρώτο δημοσίευμα που είναι ανυπόγραφο στην στήλη "Θου Κύριε", αναφέρεται στην απαγωγή του μικρού παιδιού και στην βοήθεια που προσέφεραν μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) για την ανεύρεσή του από την πρώτη στιγμή. Ο αρθρογράφος μάλιστα δίνει την πάσα στο επόμενο δημοσίευμα του Πολίτη, λέγοντας πως μετά οι Ελαμίτες ξέσπασαν στους Κούρδους...

Δημοσιεύουμε εδώ το πρώτο άρθρο:


Στο δεύτερο δημοσίευμα, ο αρθρογράφος περνάει ξεκάθαρα στην επίθεση κατά του κινήματός μας, γράφοντας πως στο επεισόδιο μεταξύ Κούρδων και Ελλήνων στην Λεμεσό, είχαν λάβει μέρος μέλη μας. Απλά θα αναφέρουμε πως το νομικό τμήμα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) έχει ήδη λάβει εντολές για να κινηθεί τόσο σε νομικό όσο και σε πειθαρχικό επίπεδο κατά της εφημερίδας και του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, ο οποίος διέσπειρε ψεύδη κατά του κινήματός μας. 

Εμείς απλά θα διαψεύσουμε για ακόμη μία φορά την φήμη περί εμπλοκής μελών μας στο συγκεκριμένο περιστατικό και καλούμε την εφημερίδα να διορθώσει την είδησή της.

Ιδού και το επίμαχο άρθρο:


Κωνσταντίνος Δημητρίου
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ
Εθνικό Λαϊκό Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις