Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Παρουσία του Ε.ΛΑ.Μ. στον Άγιο Θεόδωρο


Στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, βρέθηκαν ο Πρόεδρος του κινήματός μας Χρίστος Χρίστου και  ο υποψήφιος για την προεδρία με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεώργιος Χαραλάμπους για να συναντηθούν με φίλους και υποστηρικτές του κινήματός μας.
Ενώ λοιπόν η παρουσία των δύο ανδρών στον Αγ. Θεόδωρο, αποσκοπούσε σε συνάντηση με φίλους του Εθνικιστικού κινήματός, τα πράγματα πήραν άλλοι τροπή, όταν η νεολαία του χωριού ενημερώθηκε για την παρουσία των Εθνικιστικών προσωπικοτήτων στον χώρο και σύσσωμη έσπευσε, για να καταθέσει τις ανησυχίες της στους συναγωνιστές.

Νέοι, όλων των ηλικιών, από μαθητές γυμνασίου, μέχρι και απόφοιτοι πανεπιστημίων, άνεργοι και εργαζόμενοι, κατέκλυσαν τον χώρο και απεύθυναν τις ανησυχίες τους προς τον Πρόεδρο μας και τον υποψήφιο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
Οι δύο άντρες,  ανάλυσαν τις θέσεις του κινήματός μας ως απάντηση στις ανησυχίες των παρευρισκομένων. Επίσης, τόνισαν την ανάγκη, οι νέοι να ξαναβρούν κίνητρα και πως το πρόγραμμα του κινήματός μας είναι ικανό να ξαναζωντανέψει τα όνειρα τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις